How kan jag göra en känd kompanionskant?

3

Jag har funderat mycket på det, och det är redan beastmaster-kanten där ute, men det verkar inte riktigt bra för en bultig karaktär, som i andra system är familjer långt mer komplexa eller erbjuder en stor mängd alternativ, snarare än att bara vara där, vilket är vad Beast Master Edge gör (faktiskt är kanten grundläggande i värsta fall).

Alla GM-tips, jag har inte anpassat mig bra ...

    
uppsättning Aldath Le'Carde 14.07.2013 04:27

2 svar

8

Den Savage Worlds Fantasy Companion innehåller en Familiar Edge som passar räkningen. Om du gör en fantasi kampanj, plocka upp det.

    
svaret ges 14.07.2013 09:40
3

Hushållen för fler D & D-familjer i Savage Worlds har redan publicerats och ser ut som mer av den sorten av sak du har i åtanke. Huvuddelen av det är att familiärer kan bli genomsyrade av kraftpunkter för att ge dem mer förmågor. Den innehåller två kanter, en för att få bekanta och ställa in sina initiala krafter, och en för att förbättra den bekanta senare.

Personligen gillar jag dessa regler, men jag skulle ändra en sak: lojalitetsbestämmelsen i Familiar Edge skulle bli raderad vid mitt bord. Missa din välbekanta allt du vill, och det är fortfarande bundet att lyda och tjäna dig! Ingenting som en bekant som hatar dig som en saftig bit av tomt, eftersom de försöker att slutligen förråda dig, samtidigt som du håller fast vid brevet i dina befaller. ;)

    
svaret ges 14.07.2013 06:08