Can Jag suger och föryngrar den massa som kommer ut ur en juicer?

2

Om jag suger apelsiner tar det en hel del apelsiner för att få en anständig mängd juice. Skulle det vara möjligt att suga massan i vatten och skicka den genom juicer igen? Om så är fallet, vad är det bästa sättet att åstadkomma? Vilket förhållande mellan vatten och massa skulle vara optimalt?

    
uppsättning HappyEngineer 11.07.2011 20:36

4 svar

1

Den vattenlösliga delen av apelsin är alla redan löst i sin juice. Så om du blandar massan med vatten läcker du inte några nya apelsinkomponenter. Resultatet kommer inte att vara apelsinjuice av någon sträcka, bara vatten som har tvättat de sista dropporna av saft, din juicepress fick inte.

Om du dricker din saft utspädd (jag föredrar det på så sätt: mindre söt, mindre fruktos, bättre värde), så kan det ge den en bättre spädningsvätska än rent vatten. Men det kommer inte att vara någonstans nära äkta apelsinjuice för att dricka på egen hand.

Om du vill få lite mer apelsin smak ur massan kan du prova att koka massan eller använda ett annat lösningsmedel som alkohol eller ett fett. Alla kommer att producera något som är väldigt annorlunda från äkta apelsinjuice (en sirap först om du lägger till socker, likör med alkohol eller en essentiell olja med fett), och mängden blir ganska liten. Så förmodligen inte värt jobbet.

    
svaret ges 11.07.2011 21:09
1

Jag skulle tro att den resulterande saften skulle vara bitter från apelsinen och inte söt som den första saften.

    
svaret ges 12.07.2011 02:34
0

Jag är inte helt säker, men det slår mig som säkert, du kan lägga vatten till massan och då kan du klämma ut vatten direkt ut ur det. Det hade en mycket liten apelsin smak.

Om du vill få mer appelsinsmak ut ur dina apelsiner, krydda dem före juicing och använd sedan zest.

    
svaret ges 11.07.2011 21:01
0

Om du har ifrågasatt din fråga, har vi funnit det med vår tvåhjuliga masticating juicer ( en äldre version av detta) , vi brukar springa massan genom det en gång till. Det kommer ut ganska fuktigt första gången, men andra gången är det ganska pressat torrt.

    
svaret ges 12.07.2011 05:07