Är det en resurs som listar online-resesökmotorer med trovärdighet för sina listade slutpriser?

8

Jag försökte boka en resa nyligen och använde en pris agregagator för att jämföra värden. Jag vet ofta att de listade priserna fortfarande har extra avgifter ovanpå.

Jag valde det bästa priset och läste resebyråförhållandena och alla verkade bra. De anger tydligt att det inte fanns några avgifter eller skatter. Det sista steget visade dock oöverkomliga kostnader. Det var en extra kostnad för kreditkort, betalkort, etc.

Provisionen var omkring 150 euro. Detta gjorde priset mycket högre än andra företagens slut. Problemet, förutom dålig publicitet, är att du bara får den här informationen i det sista steget.

Jag försöker alltid hitta recensioner men dessa tenderar att vara negativt förspända och är ofta felaktiga och speglar inte nödvändigtvis denna typ av problem.

Finns det en webbplats eller resurs som listar resebyråer och dessa kommissioner och praxis?

    
uppsättning nsn 04.06.2015 10:26

1 svar

1

Vanligtvis just nu finns det ingen sådan webbplats. Vissa webbplatser verkar visa olika ränta och jämföra alternativ men inte lika mycket användbart för människor. Jag tror bättre alternativ kommer att vara att du väljer att manuellt söka några mest ansedda webbplats för detta som de kommer att vara mycket fördelaktigt jämfört med jämförelserna. Jag är säker på att du kommer att få bättre sökresultat och recensioner om du går manuellt.

    
svaret ges 28.06.2015 10:17