Varför min elektriska sortiment svart fin temperaturkontroll?

0

Vi hade en spis i stugan, för vilken alla spannelementen sprang antingen varma eller kalla. Det gjorde det väldigt svårt att laga pannkakor etc! Vi köpte en ny spis till vårt hus och flyttade den gamla till stugan där det snart (omedelbart?) Började ha samma problem.

Kan det här vara ett problem med ledningarna på något sätt? Eller kan det orsakas av att frysa hårt över vintern, eller är det bara en slump. Vi överväger att köpa en ny spis, men jag skulle vilja vara säker på att det behövs. Jag har inget förtroende för arbetet hos den kille som tidigare ägde stugan så allting är möjligt. Jag är ganska säker på att den har en ordentlig sida vid sida dubbelbrytare.

Det gick inte för mig att ta bilder eller något sådant när jag var där förra, det är en 10 år gammal spis som använde den vanliga stora tre (fyra?) stickproppen. Vad behöver jag veta för att gå upp dit och försöka lista ut det?

Området har de vanliga 4 knopparna som var och en skulle kontrollera ett elements temp från lågt till högt. Om jag ställer in ett till medium får jag nästan ingen värme, så om jag vrider knoppen högre får jag ganska mycket full värme, då ställer jag tillbaka den till medium och den håller sig full. Delar av elementet lyser rött.

Jag kan inte tala om kraftens kvalitet, märkbara brownouts är mycket sällsynta. Det finns massor av träd nära linjerna och det är inte ovanligt att få ett avbrott efter en storm.

    
uppsättning PatFromCanada 21.05.2014 19:34

0 svar