Tid för utcheckning och betalning på hotell [duplicat]

1

Detta är en mycket generisk fråga om hotellutcheckningstider och uthyrning av betalning. Hotell webbplatser brukar lista sina rums prisklass baserat på hur många nätter gästerna bor där. Så om jag skulle checka in klockan 5 på klockan på morgonen och lämna mig vid 4 på eftermiddagen nästa dag, hur många dagar måste jag betala hyran för?

Jag antar för närvarande att denna räkning är 2 dagar, men jag är inte säker. Eftersom jag måste boka den online måste jag välja antal dagar innan jag betalar (1 dag är dyra nog). Finns det en allmänt förväntad utcheckningstid för hotell? Fråga mig inte var jag ska bo - som jag nämnde är det här en mycket generisk fråga.

Jag ringde receptionen, men jag fick inte vad de sa (hård accent). Det finns ingen tid för e-post heller.

Check-in
December 01, 05:00 AM
Checkout
December 02, 04:00 PM

    
uppsättning Renae Lider 30.11.2014 22:08

2 svar

2

Såvitt jag vet, ger alla hotell en inchecknings- och utcheckningstid (dvs. den tidigaste tiden du kan komma in och den senaste tiden du kan komma ut). Det är specifikt för varje hotell / boende, så du borde kunna, när du bokar rummet, veta vilken som gäller.

Medan din fråga är mycket bred och inte kan besvaras med säkerhet (du borde kontrollera reglerna för logi du bor på), de flesta ställen jag har bott på hade en utcheckningstid mellan 10:00 och 12:00 och en check -in tiden efter 1 PM. Så i ditt fall, för en vistelse som börjar tidigt på morgonen och slutar på sen eftermiddag, kommer du troligtvis att betala för två nätter.

På vissa hotell i Nordamerika har jag sett några som erbjuder en "inbäddnings" -sats där du bor senare än den normala utcheckningstiden, i några timmar (till och med till 4:00) och betalar för en bråkdel av priset på nästa natt. Jag kan inte komma ihåg vilken kedja som erbjuds det dock. Till exempel Motel 6 policies vaguellt att du kan checka ut sent, om du frågar och personalen samtycker innan du checkar -out tid:

12 noon (Time vary by location). Late check-outs must be approved and arranged with front desk personnel prior to check-out time.

Men om du vet var du vill åka kan du fortfarande ringa till hotellet och förklara din situation och hotellet kan tillåta dig, det är upp till hotellchefen / ägaren att bestämma sin policy. Du kan få en bra kurs.

Bottom line : antingen bokar du ytterligare en natt genom en bokningswebbplats (det vill säga att du bokar nätterna den 30 november kvällen, 1 dec kväll, 2 dec kväll) eller du kontaktar hotellet direkt förklarar din situation och be om en viss kurs med dina specifika inchecknings- och utcheckningstider.

    
svaret ges 30.11.2014 22:29
4

Bokningsnatt

Hotell räkna de nätter du spenderar i stället för dagarna . En natt definieras som tidsperioden mellan hotellincheckning och utcheckningstider, och det är ofta mindre än 24 timmar, det kommer oundvikligen att spänna över en kalendernatt.

Incheckningstider

Generellt bestämmer varje hotell sina egna inchecknings- och utcheckningstider. Det finns ingen unik regel. Men du kan säkert anta att incheckningen kommer att vara på eftermiddagen och utcheckning sker på morgonen före 12. Detta är för att göra det möjligt för rummet att rengöras mellan två arbetsplatser.

Du kan dock fråga hotellet för tidig incheckning och sen utcheckning om du behöver det. Detta kommer säkert att komma till en kostnad som borde vara mindre eller lika med att betala en extra natt. Å andra sidan, om allt du behöver är ett ställe att lagra ditt bagage, kan du lämna rummet i tid och be hotellet att spara dina väskor. Detta är vanligtvis gratis. Bagageförvaring kan också användas om du anländer före incheckning.

Din bokning

I ditt fall kommer en bokning med ankomsttid 05:00 och avgång kl 16:00 på nästa dagen för 2 kalendernätter, men tre hotell-nätter eftersom 16:00 är efter vanliga hotellutcheckningstider. Därför förutsätter du att du behöver rummet fram till kl. 16.00, betalar du i tre nätter, såvida du inte förhandlar en bättre affär med hotellet . Du nämner att du inte har tid att förhandla om detta via e-post, därför rekommenderar jag dig att boka för två nätter och fråga om sen utcheckning när du är där .

Informera hotellet om ditt sena incheckningsdatum

På en annan anteckning, för att du kommer väldigt sent, föreslår jag att du informerar hotellet om att din bokning ska avbrytas på grund av att det inte visas.

    
svaret ges 30.11.2014 22:31
Senaste kommentarerna

3 augusti 3 16:23 22: 58 Uppdatering av hotell öppnas för jul Teleporteringsarbete juldagen oberoende av ditt boende NotOrdinary Regulation, men PRALICE snart95 aug 3 16:23 22: 58Inte bara tömmer på fiskmarknaderna, förhandlingsjakteffekter RelPlagiarising i Peking95 3 augusti 16:24 22: 58Stellar förmörkelsetäckning, men ett maraton mot tiden kan inte matcha Excellence i Central Markets not Fair. Sannolikt stramare på startnivå 21-talet, mindre lätt omfördelade priset köpningen kan ha fallit på endera... Läs mer