Var kommer mitt kylskåp att läcka?

1

Jag har ett Whirlpool Gold kylskåp, modell GI6FARXXB06. Det är en fransk dörrdesign med frysen på botten, som en låda. Den har en ismaskin och vatten / is genom dörren.

Under de senaste veckorna har jag märkt att vatten sipprar ut från fötterna. Det händer intermittent, kanske varje par dagar. Det är inte mycket vatten, förmodligen en liter (liter) i taget innan jag märker och rengör den.

Samtidigt utvecklas en isbit i botten av frysfacket, under lådan. Den blir till 1/2 "(12 mm) tjock på plats, kanske 3/4" (18 mm). Jag misstänker att vattnet sipprar ut runt fötterna är den här isen smälter.

Jag ser hur det ser ut som en liten flod fruset vatten på baksidan av frysfacket, från topp till botten. Jag ser ingen vattenläckage i kylfacket, antingen under ismaskinen eller under filterhuset, vilket kanske är källan till den strömmen.

Var kan mitt kylskåp läcka från och hur kan jag fixa det?

    
uppsättning mmathis 06.06.2017 05:29

1 svar

2

Den här kylskåpet som alla kylskåp har ett avloppshål för att vattnet ska rinna ut under avfrostningscykeln, med ditt kylskåp dräneringshålet är placerat bakom bakväggen i frysen, för att komma åt det måste väggen ha bli borttagen. Du kan behöva professionell hjälp. Du måste ta bort frysdörren, utdragslådan och ismaskinen, om den har en. Skenorna måste avlägsnas som håller upp glidlådorna. Nu är du redo att ta bort bakväggen. Nu måste du smälta isen och ta bort den från pannan, när du väl har hittat avloppshålet behöver du rengöra det. Nu måste du gå bakom kylskåpet, ta bort bakstycket längst ner och lokalisera avloppsröret, på änden av röret hittar du det som kallas en ankningsräkning, som måste dras av och rengöras, när du gör det Allt som du är redo att sätta allt tillbaka tillsammans. Hoppas det hjälper dig.

    
svaret ges 09.06.2017 03:38