Varför barkar hon i närvaro av Terminatorer?

21

I varje Terminator film & TV-serier, kan du se att hundar skäller är en indikation på att en Terminator (av vilken modell som helst) finns i närheten. Många hundar skäller i närvaro av okända men i kanonen barkar hon även när en Terminator inte är framför ögonen.

Som jag har sett i nyheterna har hundar förutsett jordbävningar några sällsynta tider genom att använda sina ultraljudsförmåga. Men jag kan inte se varför det kan vara anledning att en hund känner igen en Terminator närvaro utan att se den. Terminatorer bör inte producera ultraljudsvågor för att ge deras närvaro bort från det mänskliga motståndet och Även det mänskliga motståndet använder magnetiska gruvor, inte ovanliga ultraljudsdetektionsmaskiner.

Varför barkar hundar precis i närvaro av Terminators?

Uppdatering (efter @Thaddeus svar):
Märklig lukt av "Kött + Metall" kan inte vara fallet eftersom hundar barkar på T-1000 också.

    
uppsättning S S 21.10.2013 06:53

3 svar

30

Hundar är välsignade med två sensoriska organ vars områden är långt ifrån våra mänskliga ekvivalenter.

Hundar har en överlägsen luktsanslutning.

 • Vissa raser av hundar kan upptäcka skillnaden mellan bara några celler av en människa och kan utbildas för att känna igen skillnader i cellulärt material, såsom skillnaden mellan cancer- och icke-cancerösa celler.
 • Blodhundar kan träna för att spåra en doft med lite mer än ett halvt dussin hudceller.

Hundar har ett överlägset utbud av hörselskapacitet.

Jämför:

 • man: 64 Hz - 23 000 Hz
 • hund: 67 Hz - 45 000 Hz
 • katt: 45 Hz - 64 000 Hz

Båda dessa sinnen är så långt bortom mänsklig kapacitet att de kan upptäcka saker som inte kan höras eller luktas av även de skarpaste mänskliga sinnena.

 • En Terminator är en cyborg. En metallmaskin täckt med en organisk exoskelett av odlad och på något sätt hållbar kött.

 • Eftersom vi aldrig får en fysisk specifikation av processen genom vilken de drivs, kyls, vätskor eller material som används för att säkerställa deras prestanda, är det meningsfullt att människorna skulle förstöra terminatorer och sedan träna sina hundar för att känna igen alla signatur dofter.

 • Dessa dofter kan innefatta vätskor som används i deras tillverkare, utsöndras under driften, spår ozon eller andra unika kemiska föreningar.

 • En terminator cyborg hud kan bära en särskild cellulär rest som kan erkännas av hundens överlägsna sinnen.

 • Maskinerna kan också göra ultraljudsignaler med signatur som inte kan höras av människor, men kan erkännas av utbildade hundar, långt innan de någonsin såg maskinerna.

 • En hunds känsla av hörsel har visat sig vara medveten om förändringen i tektoniskt tryck strax före en jordbävning.

Vad gäller T-1000-klassen av maskiner kräver deras materialmakeup energi och sannolikt utsläpp av elektromagnetiska fenomen som värme. Trots att det inte finns något ljud för oss som människor, kan deras formförändrande kapacitet ge upphov till en hörsignal som lätt uppfattas av hundar och katter.

    
svaret ges 21.10.2013 07:32
2

Hundar (i motsats till vargar) barkar för alla möjliga orsaker. De skäller när de är glada och upphetsade. De skäller när de vill ha uppmärksamhet. De skäller som en hotdisplay eller som en varning. Ibland ska det vara socialt. Ibland barkar de i timmar bara för att barka (eller kanske ut ur tristess eller ensamhet).

Så det är mycket osannolikt att icke-specifikt utbildade hundar i Terminator-universum skulle vara effektiva Terminator-detektorer. Det skulle finnas massor av falska positiva varje gång en husdjursägare gick eller de ser brevbäraren eller bara när en främling kommer in på sitt territorium.

Men anledningen till att hundar kan känna en främling långt innan de är synliga är att hundar har mycket känslig hörsel och många kan också känna igen kadansen av en persons steg. Så här kan hundar gissa vem som står vid dörren innan dörren öppnas.

Även om T-1000 efterliknar utseendet och rösten till någon som hunden vet kan de kanske inte perfekt imitera den personens promenad eller doft, och det kan mycket väl oroa hunden för att de ska barka. Annars är hunden förmodligen bara barkning eftersom den känner en främling / inkräktare på sitt territorium. Detta avbildas i många filmer och tv-program och händer också i verkligheten. De skäller inte för att en Terminator finns.

    
svaret ges 23.10.2013 02:35
1

Elektromagnetiska fält genereras av jordbävningar är vad vissa människor tror att vara anledningen till att hundar barkar på dem. "Andra idéer tyder på att de upptäcker elektriska förändringar ..." - National Geographic . EMF som kommer från en terminator kan vara i precis rätt frekvens.

                             
    
svaret ges 09.08.2014 06:08