Vad var orsaken till att Deadpool blev oförsvarligt urladdat?

11

I filmen när Ajax förklarade för honom om hur de skulle tortera honom nästa, nämner han att Wade blev oförsvarlig urladdad och det verkar inte finnas mycket information om vad den egentliga anledningen till honom är.

Ajax nämner detta runt 0:42

                            

Ävenomhanverkadehavaritenmördare,somangesav Marvel Universe Wiki

Following a brief stint of military service, Wade began his mercenary career while still in his late teens. Accepting assassination jobs only against those whom he felt deserved death, he made a habit of using plastic surgery and technology to take on a new identity whenever he failed an assignment.

Varför blev Wade outärligt urladdad från armén?

    
uppsättning KyloRen 27.08.2016 09:42

3 svar

18

Jag frågade min goda vän Fabian Nicieza (medskapare av Deadpool) vilken incident resulterade i att Wade utstöttes från militär.

Jag är uppmärksam på att detta element inte var en del av hans ursprungliga bakgrund och tillagades av en annan senare skribent.

Q. Quick question. What did Wade Wilson get dishonorably discharged for?

FN: Since [the] answer depends on [which] writer or editor you ask, there is no "real" answer

Via Twitter: 27 Aug 2016

    
svaret ges 28.08.2016 23:22
-3

Om jag blev ombedd att skriva en bakgrund till hans oärliga ansvarsfrihet och vara en före detta militärmedlem, går det så här i mitt sinne

  • Wade Wilson var medlem i specialstyrkorna och han listar flera platser runt om i världen han har varit, avslutar sitt uttalande med Jacksonville ... Jag antar (för mig personligen) att han var i marinen eller marinister som det finns en stor sjöstation i Jacksonville, Florida. Att se sina personlighetsdrag innan han blev muterad visade att han haft humor för att avväpna någon han konfronterade och jag tror att han skulle vara själv fokuserad på sitt mål.

  • Han hade också en kort säkring och jag tror att han använde Humor för att hålla sig i kontroll. Han hade en etikkod där han inte brydde sig om att starta konflikter med människor som han trodde kunde hantera dem eller förtjänta dem, men han kände sig också skyldig att skydda dem som behöver skyddas.

  • Han skulle inte skada någon som inte förtjänar det i hans sinne. Jag tror att han anlitades och använde sin vittne, aggressivitet och humor på en officer i sin grupp som han kände förtjänade det. (exempel. Wade avböjde vidare tortyr till sin bunk kompis i tortyrkammaren där han var med andra individer som testades på, genom att rikta Ajax uppmärksamhet från Campbell (?) till sig själv genom att kalla Ajax med sitt förnamn Francis}. Jag tror att Wade riktade en officers uppmärksamhet från en lagkamrat till sig själv och fortsatte sedan med att undervisa officeraren en lektion med hot, aggression, humor och äntligen fysisk kraft. Sedan har han fått en artisk 15-domstolsrätt och en orättvis ansvarsfrihet. tror inte att detta verkligen störde honom eftersom han hade svårt att följa order men tyckte om att göra jobbet han gjorde, så han omvandlade sig till att vara en legosoldat och tog sin militära färdigheter och erfarenhet med honom.

Jag vet ett långt svar, men en fråga som jag hittade spännande och svarade för mig själv, eftersom jag inte kunde hitta en historia om hans ansvarsfrihet.

    
svaret ges 29.01.2017 09:43
-4

I ett ögonblick i filmerna säger han att han försökte vara en hjälte "en gång". Han fick nog utladdat för att göra rätt men inte vad han var beordrad att göra.

    
svaret ges 30.10.2017 07:08