Hur kan jag hitta en 5/16 "ändkåpa för en kranledare? [Stängd]

1

Jag har en Delta-köksfauce med en diverter-skaft som ansluter till en slang för utdragsspray. Jag kopplar bort det eftersom jag vill använda spruthålet för en filtrerad vattenkran. Problemet är att slangen kopplar till skaftet via en 5/16 "montering. Jag har lossat slangen och behöver hitta en ändkåpa som kommer att skruva på skaftet.

Jag visade slangen till en rörmokare som råkade vara hemma Depot (en annan kund, inte en personalkille) och han säger "Åh, det är en standard 3/8" passning ", då säger jag" Nej dess 5 / 16th ", då säger han" Ingen sådan sak, det är 3 / 8ths ". Sedan går vi över till armaturen och hittar en manlig 3/8" plugg och säkert nog är den lite för stor för slangen. Han är som "Damn, dess 5 / 16th". Så leder han mig till en VVS-försörjningsaffär. Jag går dit. Killen är som "Vi har ingen 5 / 16th någonting".

Jag har en svarv, behöver jag få en hexagonstav och klippa min egen inre tråd med 5/16 tums diameter. Jag hoppas inte för att jag hatar att skära inre trådar, särskilt i ett blindhål. Vänligen säg att det finns någonstans Jag kan få en 5/16 "mässingskåpa. Observera att en adapter kommer att göra lika bra, för om jag kan få en adapter till 5/16 "till 3/8", kan jag använda en 3/8 "-plugg, vilken Home Depot har.

    
uppsättning Tyler Durden 13.08.2014 17:21

1 svar

1

Problemet här använde rätt söktermer. Baserat på Tester101s kommentar försökte jag några ytterligare villkor, särskilt "flare". Trots att jag inte ursprungligen ville ha en flaskhatt, bidrog det till att förbättra sökresultatet enormt, så jag kunde hitta rätt typ av suppies och begränsa mig till något som skulle fungera. I slutändan fick jag det här:

5/16 Brass SAE 45 Degree Flare Tube Fitting Cap - 5-Pack

svaret ges 13.08.2014 17:53