Hitta ett jobb när du har tatueringar eller piercingar

Tyvärr hittar personer med synlig kroppskonst som söker arbete ofta sina applikationer och återupptas längst ner i en arbetsgivares hög. Det betraktas fortfarande som ett oönskat drag i de flesta branscher och yrken, och fördomande stereotyper finns i överflöd. Om du har tatueringar, piercingar eller andra synliga modifieringar har du en automatisk strejk mot dig när det gäller att imponera på en potentiell framtida arbetsgivare, även om du får en intervju. Så mycket som det smärtar mig att säga detta har vi nått den ordspråkiga "desperata tider" som kräver "desperata åtgärder." Den här artikeln är utformad för att hjälpa dig att söka och hitta ett jobb, men vi varnar dig just nu att du inte kommer att tycka om något av det.

Stolthet kontra praktiska

Vi applåderar alla som står upp och säger ”Jag bryr mig inte. Jag täcker inte min kroppskonst för någon. ” Vi applåderar dem så länge de kan betala sina räkningar och ta hand om sina familjer. Men om stolthet och envishet hindrar dig från att kunna göra dessa saker, måste dina prioriteringar undersökas. Faktum är att du behöver pengar för att överleva och du behöver arbete för att ha pengar. Om det innebär att gå emot dina naturliga lutningar och undvika din upproriska sida några timmar om dagen, så var det. Det är dags att ”tänka nytt och agera på nytt.”

Men det finns mer att hitta ett jobb än att bara täcka över din kroppskonst.

Söker jobb som tillåter tatueringar och piercingar

Den goda nyheten är att fler och fler företag tappar de gamla uppfattningarna om kroppskonst och ändrar sin policy för att åtminstone tillåta några synliga tatueringar och / eller piercingar så länge de uppfyller vissa kriterier. Så länge du inte letar efter en företagsposition kan du kanske hitta ett deltids- eller heltidsjobb hos ett av dessa företag. Så det första du behöver veta är vilka karriärområden och företag som är kroppsvänliga.

Låt oss börja med det enklaste alternativet först, och det skulle vara att hitta ett jobb hos ett företag som inte har problem med synlig kroppskonst. Vi vet alla att du kan få jobb vid de flesta snabbmatfogar om du har kroppskonst, även om de flesta av dem fortfarande kommer att få dig att täcka piercingar med ett plåster. Men för de flesta vuxna, särskilt de med familjer, är ett jobb på snabbmat inte den optimala situationen (även om du borde vara villig att åtminstone få ett jobb i snabbmat tillfälligt om det är vad som krävs för att sätta mat på bordet medan du letar efter bättre arbete. Lite pengar är bättre än inga pengar alls.) Om du letar efter något lite mer omfattande än att vända hamburgare, var ska du börja?

Body art vänliga arbetsgivare

Nedan följer en mycket preliminär lista över platser som har varit kända för att tillåta tatuerade och / eller genomborrade anställda. Vi hoppas att denna lista växer med tiden. Det är också viktigt att notera att det alltid är möjligt att policyerna skiljer sig från region till region. Denna lista är bara för att hjälpa dig att komma igång; det kommer fortfarande att vara ditt ansvar att ta reda på exakt vad din lokala filial tillåter.

Whole Foods Sally's Beauty Supply
Hett ämne / torrid Trader Joe's
Border's Books Målet
Claire's Boutique Pagodpiercing
Burlington Coat Factory Albertsons
Stora massor Barnes & Noble
IKEA evigt 21
Journeys Spencer's presenter
Sam Ash Staples
Blockbuster Ticketmaster
Hard Rock Cafe / Hotell Bästa köp
Kohls Antropologi
Home Depot Lowe's
Petco Google
Fed Ex (leverans) POSTEN
MAC Cosmetics LUSH Cosmetics
Tokyo Joe's Dunkin Donuts
Halvprisböcker Applebees
Amazon (.com) Zappos (.com)