Hur kan jag göra en mer förolämpad Paladin, som Finn från Adventure Time?

5

Jag är ett långsiktigt fan av Pendleton Wards tecknade serie Äventyrstid . Utställningen har Finn (en människokämpartyp) och Jake (en formbyteshund) och är en show som gör många, många referenser till D & D, vare sig det är Liches eller Bags of Holding. Pendleton har antydat att de båda är paladiner, men hur Finn-strider inte verkar passa med Paladins försvararroll.

Jag skulle gärna spela ett tecken som Finn; Finn går för alla ut attacker och ses sällan försvarande men han är porträtt som en rättfärdig, do-gooder paladin. Hur kan jag få paladinklassen att passa en mer offensiv, freewheeling-stil som vad jag har sett Finn ta på sig i utställningen? Hur mäter jag hur Finn uppträder i ett spel?

    
uppsättning Pureferret 23.02.2012 08:58

3 svar

6

Den gudomliga kraften kompletterar boken erbjuder en ny byggnad, Ardent Paladin, den här byggnaden är skadad och ligger någonstans mellan en anfallare och en försvarare.

    
svaret ges 03.02.2013 13:26
5

Jag ser några möjligheter.

 • Finn är en Sentinel Druid och Jake är hans djurkompis.
 • Jake är en Shape Shifting Druid och
 • Finn är en barbarisk med några Paladin MC-alternativ. Eller
 • Finn är en Paladin med Slayer / Barbarian MC alternativ
 • svaret ges 23.02.2012 09:18
  2

  Finn kan vara en 3.5e paladin snarare än en 4e. Jag har sett många fighterish paladiner tillbaka i dagarna. I det här fallet tror jag att en 4e avenger bättre passar konceptet.

      
  svaret ges 03.02.2013 17:30