Hur ska jag måla runt mina nya dörrar?

0

Jag har just ersatt mina gamla dörrar med några nya förhängda.

Att ta ut de gamla rivit en del av den tjocka färgen bort. Även i vissa fall når den nya trimmen inte till var den gamla trimmen var, så det finns ett mellanrum som måste målas.

Min huvudsakliga oro är hur tänk på att mitt befintliga färgjobb var. Det tårar som papper. Kan jag helt enkelt måla över det? Jag skulle HATTA för att tåla min existerande färg och avsmycka mitt hela hus!

Här är bilden där min gamla färg möter mina nya dörrar.

    
uppsättning Paul Knopf 22.12.2014 23:34

2 svar

1

Låter som om någon inte rengjorde väggen tillräckligt och / eller inte applicerade primer, före föregående färgfärg. Om det inte klibbar, kan färg flinga eller avta.

Men om det inte finns bevis för att problemet sprider sig utåt, skulle jag säga att svaret bara är att göra kontakten ordentligt: Rengör med en mild avfettningsmedel, applicera en bra kvalitet primer och måla i matchande färg.

(Den goda nyheten är att du kan ta en av de sönderdelade bitarna i en färgbutik och säga "matcha den här färgen" ....)

    
svaret ges 22.12.2014 23:51
1

Först kan du använda din gamla trim på nya dörrar - vilket oftare är fallet efter installation av prehung. Din klädsel ska vara enhetlig i ett golv eller hus.

Även på färgen som kom ut. Du behöver skumma det med gipsmudder eller spackle. Därefter sänder den för att matcha resten av väggen, pröva den och måla sedan vilken färg du hade tidigare.

    
svaret ges 07.01.2015 19:05