Luggage användning av någon frånvarande

6

Jag köpte två biljetter till mina föräldrar på samma flyg, men min far kommer inte längre. Kan min mamma använda min pappas bagageavgift på vägen tillbaka? Eftersom biljetten fortfarande är köpt och inte används.

    
uppsättning J. Doe 18.05.2017 14:20

2 svar

4

Svaret är NEJ av flera skäl.

Tillgång till bagage är per biljettpassagerare. Din fars tilldelning kommer inte att finnas tillgänglig om han inte checkar in, eftersom han skulle vara en "no show", inte en "passagerare" på den flygningen. Av samma anledning skulle hans säte inte vara tillgänglig för att din mamma ska ha mer utrymme.

För det andra, eftersom du tittar på returflygningen för att använda tilldelningen, när din far är en utställning för första flygningen, skulle avbokningen avbokas, så det skulle inte vara möjligt att tilldela en tilldelning.

    
svaret ges 18.05.2017 15:08
4

I vissa fall är det nödvändigt att boka en extra plats, t.ex. för mycket stora saker som behöver gå som handbagage, t.ex. musikinstrument som en klassisk bas. Du kan försöka fråga flygbolaget om stolen du ursprungligen bokade för din far kan ändras till / användas som extra säte av din mamma.

Om du ställer in sätet för att bli extra sittplats kan du lägga till en avgift. Också ditt flygbolag kan ha en strikt politik på bagage, t.ex. eftersom de tvivlar på att din mamma kan hantera antalet bagagebitar.

Under alla omständigheter är "fråga flygbolaget" säkert det rätta svaret. I värsta fall säger de "nej".

    
svaret ges 18.05.2017 17:45