Varför använder du inte nanomachines för att omprogrammera Pops?

2

I Terminator 3 lär vi oss att T-X hade förmågan att använda nano-bots för att omprogrammera och styra maskiner och terminatorer.

I Terminator Genisys en T1000 "droppar" in i huvudet på den avaktiverade unga T-800, och den slår på igen.

Så varför inte han

or the nano-machine hybrid John Connor

just injicerade några nanomachiner i Pop's head och omprogrammera det för att hjälpa honom att döda Sarah Connor?

    
uppsättning Luciano 21.03.2016 14:02

2 svar

1

Med tanke på den motstridiga kanonen av filmer med A) tidsresor och B) Creator Disputes , det är svårt att berätta.

I Terminator 3 kan T-X infektera flera saker med borg nanomachines. Förmodligen var det speciellt utformat för att göra detta eftersom motståndet kunde omprogrammera terminatorer att använda mot Skynet. T-X kunde omprogrammera den mänskliga designade T-1, liksom Skynet-producerade T-850 (men det startade om för att ångra sig kontrollen ... ja.)

T-1000 i Terminator 2, hade inte denna förmåga, vilket tyder på att T-800 är en av de få mänskliga omprogrammerade, och T-1000-serien var inte utformad med denna möjlighet i åtanke. T-1000 är också T-1000, advanced prototype. A mimetic poly-alloy. Liquid metal. . Det är en av de första, och inte en full produktionsmodell.

Nu Genisys, som uppriktigt ignorerar allt i T3, använder den mimetiska polyalloyen för att reparera en inaktiverad T-800-serie Terminator. Det förklarar inte hur. Har det bara startat om det? Har det fixat kretsar? Emulerade det kretsar? Fick det eller bli ett nytt batteri? De förklarar inte. Om det kunde emulera kretsar kan det ändra hur kretsarna svarar och programmeringen.

Som de nämner i filmen gör mimetisk polyalloy ingenting förrän programmerad av en CPU. T-1000s polyalloy är redan programmerad och kan programmeras för att ändra form och standardprogrammeringen återgår till huvudkroppen när den är fristående. Den omprogrammerade mimetiska polyalloyen i Genisys huvudkontor programmerades huvudsakligen av Pop cpu. Som en blank skiffer polyalloy skulle det inte omprogrammera Pops. Det var fortfarande i prototypfasen, och den infekterade John Conner förutsåg inte att använda den för att omprogrammera Pops. Arrogant bastard som han var.

Så i slutändan förutsåg inte all kraftfulla Skynet omprogrammerade Terminators som ett problem att lösa eller ett hot att reagera på då, vilket ledde till möjligheten att omprogrammera dem på ritbordet.

    
svaret ges 21.03.2016 21:09
0

För det första från minnet är det T1000 som droppar en del av sin flytande metall i den nedåtgående T-800 för att återaktivera den, inte John Conner, men poängen är detta:

Uppgiften att återaktivera T800 gör det bara möjligt igen, det finns ingen förändring i programmeringen. Om John utförde detta på Pops skulle han kanske återställa fungerande, men det grundläggande programmet för att skydda Sarah skulle fortfarande vara i kraft. I själva verket används samma metod senare för att återinföra Pops vid den tidpunkt som Cyberdyne-anläggningen förstörs (som bevittnat av Pops "Uppgraderingar" för att spara Kyle och Sarah från panikrummet).

    
svaret ges 21.03.2016 14:39
Senaste kommentarerna

En vågbrytare distribueras för att ge den monotoniska faktorn tillbaka i balans. Kondensatorer laddas en gång per sekund med cirka 20 kilowatt. På WattScrambler utsätts kanske ett petrokemiskt elektrolytiskt hav för flera gånger mer energisk vind än rent stormvatten och producerade mindre energiskt tidvattenvåginnehåll. Dessutom, som med upprepade arbetsbelastningar, verkar varje minutsfartyg få hårdvara och ett kiselbälte 1G biljon X 10 ^ 6 Hz, eller 18 teraflops. Att mycket out-of-the-way-kisel har fördelen... Läs mer