Can Jag får äktenskaps / visumvisum för andra länder om de är förbjudna från Storbritannien? [stängd]

1

Lång historia kort. Tyvärr har jag tagits bort från Förenade kungariket av myndigheterna. Jag förstår att det definitivt kommer att vara ett förbud mot mig till Storbritannien. Kan jag få visum från andra länder nekas på grundval av det förbudet (som Nya Zeeland, Kanada eller USA)?

Mitt största bekymmer är att ta reda på om Nya Zeeland skulle förbyta mig eftersom min fiance är från Nya Zeeland. Kommer det att bli ett problem att få ett visum för NZ på grund av ett förbud från Storbritannien?

    
uppsättning Truth 19.01.2017 18:34

2 svar

3

Många länder kommer att fråga dig om du någonsin har tagits bort, var som helst. Att uttala lögner är (a) något som denna styrelse inte föreslår, i princip, och (b) något som får dig till ännu mer problem om du fångas.

  • Vill du ha visum för att gifta dig, eller är du redan gift? Det gör skillnad.
  • Naturligtvis utbyter Storbritannien, USA och Nya Zeeland massor av intelligensinformation. Ingen av oss kan berätta hur mycket information de verkligen byter ut.
svaret ges 19.01.2017 19:36
2

Du kan få visum. Det brittiska förbudet kan givetvis göra det svårare eftersom de ställer frågor om viseringsformulären, men varje ansökan bedöms på egen bekostnad. För Nya Zeeland måste du ge ett solidt bevis på partnerskap och du måste vara av god karaktär (producera ett polis clearance certifikat). De kan överväga att vara förbjudna som inte av god karaktär. Men Förenade kungariket förbjuder bara människor för allvarliga problem. Är du säker på att du var förbjuden.

    
svaret ges 19.01.2017 20:38