Can Jag skär eller täcker ett avloppsrengöringsrör framför mitt hus?

2

Jag har ett PVC-rör som klämmer fast framför mitt hus, i ett blomsterbäddsområde. Den är 20 tum hög och 5 tum i diameter. Som jag förstår är det ett avloppsrengöringsrör.

Det är ganska fult och jag har undrat huruvida jag kan täcka den eller skära den till en kortare längd.

Självklart vill jag inte förbjuda åtkomst, men jag har tänkt att ett ihåligt böljat fågelbad kan vara idealiskt att lägga över det.

Vad ska jag göra med den här saken?

    
uppsättning JYelton 27.08.2011 23:47

6 svar

3

Du behöver PVC-cement och primer och en kvinnlig röradapter (tillgänglig hos din lokala eller stora boxvaruhus), mäta din befintliga plugg - det ser ut som 4 "på bilden). Gräva runt röret till få tillräckligt med utrymme för att såga av nära marknivå (någon skarp handsåg kommer att fungera). Skruva av kanten med en naturligtvis sandpapper eller en fil och följ anvisningarna på cement och primer för att klistra in adaptern. Det är dags att ställa in, byta ut pluggen och påfyllningen. Som @Scott nämner, mäta var det är så att år från nu när du behöver det, kommer du att kunna hitta den. Om avloppslinjen går genom din bas, markera plats på eller nära där röret existerar huset.

    
svaret ges 28.08.2011 01:13
3

Måla den brun, grön eller till och med kamouflage. Sedan plantera några högre dekorativa gräs runt den.

    
svaret ges 28.08.2011 03:22
1

Klipp av det, även med marken eller under marknivå.

Ta några mätningar från hörnen av ditt hus så att du vet var det är när du behöver det.

    
svaret ges 28.08.2011 00:07
1

Du kan bara lämna den ensam ... Jag fick böter $ 1500, och var tvungen att gräva den och ersätta den ... för att klippa mina under 42 inches.

    
svaret ges 03.07.2014 00:25
0

Många hårdvaruaffärer och plantskolor har täcker specifikt för detta ändamål som kan beställas eller köpas. Jag hade en $ 30 plastdrake som täckte gruvan, men efter att den blev stulen gick jag med en mindre märkbar konstgjord sten.

    
svaret ges 19.04.2015 10:44
0
Om du antar att det inte är så högt att du kan möta kod eller något, kan du gräva runt det, ner till röret det är anslutet till, förkorta röret så att kontakten ligger under marknivå (eller ens med den) och då får du en plastkorg med ett lock (jag är inte säker på den tekniska termen för det, men som vad din vattenmätare sitter i) och lägger den runt den, då är den under marken men har ett fint lock över det så att du vet var det är på. Om det måste vara över marknivå (men inte så högt som det för tillfället är) kan du göra samma sak, bara ha omslaget överstiga graden. Något som detta bara runda länk

    
svaret ges 02.08.2016 17:41