Varför lägger Marty en golfboll i sin handske?

4

I True Detective S01E07 41:07 kan du se Marty Hart lägga en golfboll i sin golfhandske när han pratar med sheriff Geraci. Vid denna tidpunkt är Geraci misstänkt. Så är det här bara en självförsvarsteknik eller har den en annan betydelse i seriens bredare sammanhang?

    
uppsättning Robert Mugattarov 21.05.2018 20:03

1 svar

1

Ärligt talat, det ser ut som ett misstag för mig.

Hart har golfboll i sin vänstra hand och klubben i sin högra sida. Sedan flyttar han klubben till höger och tar handsken ur fickan med höger. Nu har han bollen och klubben i sin vänstra hand och handsken i sin högra, men handsken är för sin vänstra hand, så nu måste han göra något med bollen och klubben. Han flyttar klubben tillbaka till sin högra hand och håller den på ett sätt som gör att han kan göra handsken redo att lägga sin vänstra hand i. Vid denna tid har han fortfarande bollen i sin vänstra hand, men ingen möjlighet att hålla den i sin högra hand. Jag tror att Woody Harrleson sätter bollen inuti handsken för att hålla scenen rörlig. (Han kunde ha lagt bollen i fickan när som helst, så vem vet?)

Golf handskar är täta som batting handskar, så det finns inget sätt att passa in handen med den med bollen inuti. Faktum är att kameran skär till ett annat skott strax efter att han börjar lägga handen i det. Strax efter ser vi Hart lätt att fästa handsken, som om bara hans hand är inuti.

Jag är omedveten om någon självförsvarsteknik som skulle kräva en sådan sak. Även om det fanns, var Geraci tydligt beväpnad och lämnade Hart lite annat än hans golfklubb, om situationen blev sur.

    
svaret ges 14.01.2019 01:40