How kan jag skydda mina barns tår från det här onda gallret i golvet?

10

Kallluftsavkastningen i detta hus ligger i golvet, i den mest trafikerade delen av huset. Den har ett tungt galler över det.

Mina barns tår är små nog att passa in i luckorna, vilket är mycket ont när det händer. På sommaren täcker jag gallret med en matta, men på vintern måste vi hålla det klart.

Det här är en hyra, så det är inte ett alternativ att flytta avkastningen på kall luft.

    
uppsättning Jay Bazuzi 21.01.2011 07:20

3 svar

15

Om gallret lätt kan avlägsnas, lyfter du bara upp det och sätter det i ett tunt, löst fibertyg som en muslin, en ostduk eller en jätte jakten. (inte den grova kursen). Även en regelbunden glasfiberskärm skulle göra samma sak. Det ser bra ut, låt mycket luft passera, förvara alltför stora mängder smuts från kanalarbetet och skydda lilla piggies. Kolla in tyget på Wally World, vad du kan hitta vad du behöver för ett par dollar.

    
svaret ges 21.01.2011 11:54
12

Problemet med det där gallret är att det har celler som är tillräckligt stora för att passa barntåra. Byt ut det med en med mindre celler eller hitta ett trådnät med mindre celler och lägg det över gallret - något som tillverkas av 3 mm ståltråd kommer att göra, men du måste skära den i storlek och bearbeta trådändarna försiktigt omkretsen.

    
svaret ges 21.01.2011 07:30
0

En tanke på att min 10yo-dotter spelar ute på gatan, desto mer är dina barn runt barfota, desto hårdare blir fötterna och gallret kan inte störa dem lika mycket när de kliver på det.

    
svaret ges 05.11.2015 00:31