Amsterdam till Paris men släpp av i Bryssel med Thalys

6

Jag försöker boka en biljett från Amsterdam till Bryssel med Thalys, men de är alla sålda även om jag är tre månader i förväg. Men jag kan köpa biljetter från Amsterdam till Paris och jag kan se att tåget stannar i Bryssel (förmodligen att ta fler passagerare).

Kan jag köpa en biljett från Amsterdam till Paris, men släppa av i Bryssel? Är bagage incheckad? Om ja, hur kan jag få dem ut i Bryssel?

    
uppsättning Alexandre Pepin 10.06.2015 04:21

1 svar

6

Ja det kan du göra. Det finns inget incheckat bagage, så det är inget fel med att köpa en tågbiljett till Paris, men få av i Bryssel.

Efter att ha sagt det kanske du vill kolla andra alternativ. Det är billigare tåg till Bryssel. Du kan köpa biljetter till tåget till Bryssel vid någon nederländsk järnvägsstation. Detta tåg är utan förbehåll.

Det finns också idbus med regelbunden service till Bryssel från Amsterdam.

Om du flyger in till Amsterdam med KLM, finns det också möjlighet att fortsätta din resa. Som med andra tågstationer Bryssel har en flygplatskod (ZYR) och hos vissa flygbolag är det möjligt att köpa en flygbiljett till ZYR. Du skulle dock fortsätta din resa från Amsterdam flygplats till Bryssel på Thalys. Skönheten i detta trick är att när ditt inkommande flyg är försenat sätter de dig enkelt på nästa tåg.

    
svaret ges 10.06.2015 05:32