Icke-EU-medborgare som tillämpar brittisk visum, returbiljett från Frankrike, ska jag boka en retur från Storbritannien för brittisk visumansökan?

2

Jag är en icke-EU-medborgare, jag har giltigt Schengen- och USA-visum för tillfället. (Jag hade också många Schengenviseringar före).

Jag går på en resa nästa månad men mina flygningar är första till London och återvänder från Paris. (Jag spenderar 5 dagar i London så ska vi åka till Paris, så återvända biljett därifrån) Jag håller på att ansöka om brittiska visum för första gången, jag har bokningar i Frankrike och tågbiljettbokning från London till Paris, ska jag störa bokning en returbiljett från London eller ska jag bara försöka förklara att min återkomst kommer från ett annat land .

Mina följeslagare tillämpade också och de gav inte returbiljett från London (men från Paris), och eftersom jag gav sina namn som reser tillsammans antar jag att göra detsamma?

    
uppsättning Ellie 23.07.2014 15:38

1 svar

1

Du behöver inte få en returbiljett från London. Allt de behöver se är att du lämnar Storbritannien och som du säger att du har en Eurostar-biljett följt av en returbiljett från Paris som borde fungera. Jag är en icke-EU-medborgare och hade inga problem med att visa en retur i London - Dubai - Delhi.

    
svaret ges 19.11.2014 14:12