Försöker identifiera en film med en främling

6

Jag hoppas att jag inte blandar upp filmer jag har sett, men jag kommer ihåg att se lite film när jag var barn. Jag föddes 1978, så jag tror att det var en 80-tal eller en tidig 90-talsfilm. Jag kommer från Kanada om det hjälper.

Vad jag tycker om att komma ihåg, är en del asteroider eller väldigt vaga snickar som kraschar till jorden i en liten stad. Vissa tonåringar hittar det och går in. De hittar några främmande ägg och papperskorgen / förstör allt annat än ett ägg. Något annat barn finner ägget och tar det, som sedan kläcker. Barnet blir vän med denna främling. Då går utlänningens förälder på ett mordiskt rampage och dödar de som förstörde ägget och försökte hitta sina avkommor.

Jag börjar undra om det var bara en underlig dröm jag hade eller någonting.

    
uppsättning Amy 05.02.2017 04:37

1 svar

9

"Extra Terrestrial Visitors" (1983)?

Det skickades upp på Mystery Science Theatre 3000. Har utlänningen haft en lång snout? Här är en del av recension från IMDb-sidan:

"En liten grupp av dimwitted poachers snubblar på en cache av konstiga snygga ägg stashed i en grotta. En av dem blir dödad av en osynlig varelse. Sedan upptäcker en ung pojke med en konstig girly röst och en menagerie i sitt sovrum ett av de övermålade äggen och tar det hem för att kläcka det. Samtidigt bestämmer världens värsta rockband att de ska campa i samma skog. När den slitsaste tjejen i gruppen går avoul av både poachers och osynliga varelser och tar ett slag av en klippa, de unmusical förlorarna ta tillflykt i Molly och hennes makas hus? Vem vet? - och hennes unga son, samma pojke som just har kläckt en utomjordisk varelse som heter Trumpy ur ägget han hittat i skogen. Trumpy ser ut som ett kors mellan en plockad kalkon och en dammsugare och gör många dumma saker som levitera leksaker och låter katten leka med näsan. När människor börjar dyka upp med märkliga glödmärken på sina pannor , verkar det vara Trumpys arbete. Men snart blir sanningen uppenbar: det finns en annan varelse på lös i skogen och dödar någon som korsar sin väg. "

    
svaret ges 05.02.2017 13:59