Finns det ett sätt att hitta de genomsnittliga flygpriserna från Mumbai till Minneapolis 2004

3

Vad var den genomsnittliga flygbiljetten i amerikanska dollar från Mumbai till Minneapolis (retur) i augusti 2004? Finns det någon databas överallt?

    
uppsättning Kanhere D 22.11.2015 13:02

1 svar

5

Förmodligen inte.

Först och främst är din fråga mycket mer komplicerad än det låter. Luftpriserna är inte precis "fasta" i förväg men de är byggda av byggstenar automatiskt beroende på många omständigheter och faktorer. (Se Hur bestämmer flygbolagen biljettpriser? )

International Air Transport Association kan ha de avgifter som varje transportör tog ut i sin tryckta interline tariff manual för det året. Tyvärr var kostnaden för att köpa handboken cirka 800 dollar och jag tvivlar på att den fortfarande finns i tryck. Jag kunde inte hitta någon referens på webbplatsen.

I en databas har den historiska biljettprisen bara gått tillbaka tolv månader, vilket bara är så långt det är nödvändigt för historisk prisinformation (flygbiljetterna löper ut efter ett år).

Det här kommer inte att berätta för "genomsnittet" -priset (vilket är en ganska komplicerad fråga på grund av de omfattande prisdiskrimineringsflygbolagen gäller), men endast vilka olika priser som var tillgängliga för offentliga konsumenter beroende på många villkor.

    
svaret ges 23.11.2015 02:48