70s film slutar med tåg / bilkrasch [stängd]

Jag såg den på tv på 80-talet, så gott som jag kan komma ihåg att det producerades på 70-talet. Jag har ingen aning om titel, skådespelare eller plot, men jag kommer ihåg slutet:

En man och en kvinna körde på landsvägar och försökte undvika polisen. Möjligen var deras mål att korsa länslinjen. De hade en polisskanner och lyssnade på sheriffradioinstruktionerna till sina suppleanter.

Paret blev mer och mer inramad tills en av riksbankscheferna satt tillbaka, att han inte var i närheten av var han blev tillsagd att vara. Paret insåg då att sheriffen bluffade positioner / arbetskraft, så de lyckades göra en paus för det.

De korsade ett järnvägsspår och blev plötsligt drabbade av ett tåg. Roll krediter.

Vet någon den här filmen?

    
uppsättning zim 09.08.2014 20:13

1 svar

Det här låter som Dirty Mary, Crazy Larry .

Här är en sammanfattning av Larry Rayder:

Larry and Deke are a small time car racing duo who rob a grocery store, and plan to use the proceeds to buy an expensive race car in order to win more races and break in to the professional NASCAR circuit. Their escape with the loot does not go as smoothly as planned when Larry's one night stand, Mary, tags along for the ride. One step ahead of an obsessed Sheriff, they manage to evade several police cruisers, a high-performance police interceptor, and even a helicopter, in their 1969 Dodge Charger R/T. Almost...

Det är "Nästan ..." som du kommer ihåg. Som Crazy Larry insåg att de faktiskt är klara, firar alla tre ryttare som han snabbar bort en motorväg. De är på väg att korsa en okontrollerad tågspårkorsning, när Dirty Mary ser det på kommande tåget. Deras bil är utplånad i effekten.

    
svaret ges 09.08.2014 20:24