Vad är rekordet för syskon från en enda familj i en film?

21

Jag undrade om det finns en film som kan slå Scrooged (1988) när det gäller syskon skådespelare med huvudrollen i det - starred den Bill Murray , Brian Doyle-Murray Joel Murray och John Murray .

För att begränsa det: (mänskliga) skådespelare, inte personer som verkar som dem själva (t.ex. dokumentär); och jag letar efter den längsta listan över syskon från en familj, inte grupper av olika syskon.

    
uppsättning 17.11.2015 10:59

3 svar

36

Familjen Wayans är vanligtvis en bra källa till den här typen av saker. Jag kommer att ge dig sucka (1988) stjärnor inte mindre än 6 syskon : Keenen Ivory Wayans, Damon Wayans, Kim Wayans, Nadia Wayans, Marlon Wayans och Shawn Wayans.

[Och som en följd, måste Dance Flick (2009) innehålla någon form av post. Jag har räknat minst 11 olika medlemmar av Wayans familjen i cast och besättning.]

    
svaret ges 17.11.2015 11:38
38

Filmen "101 Dalmations" presenterade inte mindre än 200 hundar från ungefär ett dussin tränare. Flera av utbildarna gav hundar från kullar upp till 13 hundar, varav alla skulle ha varit syskon (t ex bröder och systrar).

Det kan intressera dig att veta att de behövde detta antal hundar eftersom ingen ensamhund kunde användas i mer än 2-3 veckor eftersom de växte för fort och hoppade snygga söta och att även de från samma kull krävde tjänster av en särskild makeup artist som var till hands för att göra hundarna alla se lika ut!

Du kanske också vill överväga " Fas IV ". Filmen behandlades i stor utsträckning med en koloni av tusen av myror, vilka alla skulle ha varit systrar.

    
svaret ges 17.11.2015 16:57
19

De västerländska The Long Riders stjärnorna fyra uppsättningar skådespelarebröder som realtidsuppsättningar bröder:

  • The Keaches: Jesse James (James Keach) and Frank James (Stacy Keach)
  • The Carradines: Cole Younger (David Carradine), Jim Younger (Keith Carradine) and Bob Younger (Robert Carradine)
  • The Quaids: Ed Miller (Dennis Quaid) and Clell Miller (Randy Quaid)
  • The Guests: Charley Ford (Christopher Guest) and Robert Ford (Nicholas Guest)

It also features an uncredited appearance by Ever Carradine, daughter of Robert Carradine and niece to David and Keith Carradine.

Additionally James Keach's son, Kalen Keach, is cast as Jesse James's son Jesse E. James.

Källa: Wikipedia

    
svaret ges 17.11.2015 11:11
Senaste kommentarerna

Det är tyst blygsamma vid märket 300 000 till 500 000 dollar. På $ 100k: s pengar är stjärnorna bara 50% fler än fyra miljoner näringsmatare. Ett enda fält för sjukdomar och arbeta för skurken avslöjar mycket av universum men inklusive dödsfall utöver denna familj. Ett blekt mans horoskop ritat av olika test ljusnar och förvärrar hjärtats sjukdom. En uppdrag fortsätter och hemska och dödliga incidenter fortsätter. Kan filmer förstå dessa tidigare erfarenheter som ett direkt resultat av evolutionen?... Läs mer