Varför blev Tony Stark slöaktig när hans bågreaktor togs bort?

16
När båtreaktorn avlägsnades från Tonys bröstkorg i den första filmen, kunde han knappast röra sig och gjorde knappt det till sitt labb. Jag trodde att det bara var att driva elektromagneten för att hålla metallet från att slå sitt hjärta. Hur tog bort det såg han att han knappt kunde röra sig? Slutade det att ge honom extra styrka som han blivit van vid?

    
uppsättning xecaps12 07.07.2012 06:06

3 svar

9

Vid ett tillfälle i den första filmen tar Tony bort sin Arc Reactor för att uppgradera den, och därmed säger till Potts att han går in i hjärtstopp. "Åh, inget, jag går bara in i hjärtstopp, för att du ..". Han försöker visa samma symptom på en hjärtstillestående patient. Dåligt kan jag lägga till. Jag tror att hans bildskärm läser V-Fib (vilket innebär att han går in i hjärtstopp - det är i grunden en oregelbunden hjärtslag). Hjärtstopp och hjärtattack är mycket olika. En hjärtinfarkt (eller hjärtinfarkt) -patient kan flytta runt och göra saker, med ett ben som smärta i bröstet och andningssvårigheter som han visade (så han visade hjärtinfarkt, inte hjärtstopp).

Så varför kanske du frågar? Om du avlägsnar det verkligen orsakade hjärtinfarkt så snabbt, då är det ditt svar. Det kan också ha något att göra med den enhet som Obadiah Stane brukade förlamna honom ...

    
svaret ges 07.07.2012 06:33
24

Jag såg just denna squence på DVD.

Tony hade just blivit förlamad av det soniska vapnet som används av Obadiah Stane - han blev inte svag eftersom Arc-reaktorn avlägsnades, han var svag eftersom han fortfarande försökte skaka av effekterna av förlamningen.

Här är en scenskärm på scenen - du kan se vapnet i Obadias hand och öronskyddet i öronen:

    
svaret ges 07.07.2012 08:53
5

Skadan var inte bara en enda bit av skarpa. Anordningen var utformad för att hålla kvar alla resterande bitar som inte kunde avlägsnas kirurgiskt från att flytta längre in i hjärtkaviteten. Jag skulle överväga smärtan som motsvarar att ha hjärtinfarkt och hjärtsmärta har beskrivits som oskadd ofta åtföljd av svaghet.

Heart attack symptoms vary widely. For instance, you may have only minor chest discomfort while someone else has excruciating pain. One thing applies to everyone, though: If you suspect you're having a heart attack, call for emergency medical help immediately.

    
svaret ges 07.07.2012 06:37