Tips för att spela stark säkerhet

En stark säkerhet delar upp sina uppgifter mellan att krossa körningen och att bryta upp pass. Om du är intresserad av att spela stark säkerhet måste du ha en unik skicklighet för att vara bra på passningstäckning, som en hörna, men också kunna tackla som en linebacker.

Här är din inriktning, tilldelning och läsning för stark säkerhet.

Justering

Om du är i ett grundläggande försvar kommer du att rada upp på den starka sidan av formationen, vanligtvis ungefär sex eller sju meter djup och några meter utanför slutmannen på linjen för skurk. Detta gör att du kan vara i stånd att stoppa körningen eller passet.

Uppdrag

Ditt uppdrag är att stoppa körningen (eller tvinga den inuti) om den körs och att tappa passeringstäckningen om den passerar. Ju tidigare du kan bestämma vilken det är, desto större chans har du att komma med ett stort spel, så håll ögonen låsta för att läsa.

Nyckel / läs

Du kommer att skriva slutmannen på linjen för att avgöra den inledande läsningen av körning / pass. Om han laddar för att försöka flytta killen framför honom är det troligtvis ett körspel. Om han dyker upp eller backpedaler är det en passläsning.

Om pass

Om du är i man-till-man, hitta din mottagare och lock. Om du befinner dig i zontäckning, släpp så snabbt som möjligt in i din tilldelade zon och få tillbaka ögonen på quarterbacken och leta efter mottagare som hotar ditt täckningsområde.

Om du kör

Om du läser springa mot din sida är ditt ansvar att antingen göra tacklingen eller tvinga springa tillbaka till insidan så att resten av ditt team kan hjälpa till. Om en rygg eller linjeman kastar sig för att blockera dig, måste du orsaka en kollision som tvingar återkörningen att skära tillbaka den inuti. Om den är borta från din sida, "stanna hemma." Ta inte av till den andra sidelinjen, annars kan du bli bränd av ett omvänd spel. Dina lagkamrater på andra sidan fältet kan hantera sitt ansvar. När du är säker på att den inte kommer tillbaka, följ sedan bollen inifrån och ut.

Vem ska spela stark säkerhet?

En stark säkerhet måste vara fysisk. Han kommer att spela en kritisk roll för att stoppa körningen, så han måste kunna tackla. Lagen idag passerar dock mer än någonsin. Så en stark säkerhet måste också ha stora fötter, stor snabbhet och snabbhet för att täcka mottagare. Om du får spela stark säkerhet får du flyga runt över hela fältet och spela på både körningen och passet.