Vilka prestationer ska jag ta med min Constructor Psion?

9

Jag har spelat en Metacreativity (Constructor) Psion i några månader, och jag är orolig för att mitt featval inte är så bra. Jag har fått veta av flera källor att några av de saker jag har tagit (som Psionic Body) är riktigt dåliga, men jag vet inte riktigt vad jag ska ersätta dem med. Jag har tillgång till Psionisk Reformation, så att ändra mina prestationer är trivial.

Min DM tillåter inte 3,5 innehåll, allt måste vara från en Paizo Pathfinder-produkt, med undantag för Dreamscarred Press psionics-grejer, vilket också är tillåtet. Vi använder inte omskolningsregler, så det enda jag kan förändra är de saker som psykisk reformering kan förändras.

Min karaktär är en nivå 13 Psion med Metacreativity ( Constructor ) disciplin. Jag är också Mythic Tier 3. Jag är en Archmage. Min GM har bestämt att psionics räknas som arcane magi för mytiska syften, så kan jag nog få det som en arcane caster kan komma därifrån. Om det finns några frågor om specifika beslut som kan gälla, låt mig veta och jag kommer att svara på dem.

Min nuvarande prestationsuppsättning är:

Jag har inte valt min 13: e nivå prestation än. Vad annat kan jag ta, och vad ska jag ersätta?

    
uppsättning DuckTapeAl 25.03.2015 16:48

1 svar

1

Jag ser verkligen att du försöker vara två saker, och det här kan vara lite splittrande på din byggnad, så jag har det jag hoppas är ett bra och förnuftigt alternativ.

Fortsätt dela över två objekt, men gör det smartare

Du använder reformering till Psionic Body, Extra Egenskaper, Power Penetration, Great Power Penetration, Spell penetration (Mythic) och Persist Power för Psicrystal Affinity , Psicrystal Containment , Burrowing Power , Fördröjningseffekt , Förstora ström och Utöka ström . Dessutom reformerar du alla dina offensiva krafter som tillåter ström / stavningsresistens borta för alternativ som inte tillåter detta försvar.

Detta gör att du kan börja slåss med en Extended Astral Construct, och låta dig manifestera din sprängkraft på ett mer mångsidigt sätt. Medan det sänker dina möjligheter att använda, kan du använda ditt bra urval av Metapsionic feats för att få befogenheter att passa situationen, och du kan ansöka två om du behöver, eftersom din glödande rock kompis kan hålla några av dina psioniska fokusera på dig.

    
svaret ges 28.03.2015 23:30