Varför tog Robert Fischer inte sin egen bil?

7

På den första nivån av dröm tog Robert Fischer en taxichaufför dirigerad av Arthur. Robert Fischer är miljardär. Så varför hade han inte sin egen limousine? Och borde det inte vara privat säkerhet för honom?

    
uppsättning user 10.10.2013 21:59

2 svar

6

Det var en dröm, och arkitekten gjorde en scen där han inte har egen bil (en utländsk stad). Privat säkerhet var runt i drömmen och attackerade de inkräktarna genast .

    
svaret ges 11.10.2013 22:11
2

Aktivitetssekvensen är nyckeln här. I början av drömmen befinner Fischer sig vid tågstationen. Han har mycket att tänka på (fadern är väldigt osinnad) och han är inte helt säker på hur han kom dit men han uppenbarar tydligt att det är liten punkt som hänger på stationen när han är en viktig man med ett företags imperium att springa.

Han går ut för att hylla en hytt och lyckligtvis för honom (och trots regnet) tänds en hytt direkt sin för uthyrning "tecken och han hoppar in

När det gäller "privat (dröm) säkerhet", sparkar de inte in tills hans undermedvetna börjar märka att han inte drömmer sin egen dröm , vilket innebär en riktig tåglast av säkerhetspersonal anländer.

Du kanske också noterar att han inte reser med livvakter när han är på planen, så kanske han inte är intresserad av att ha säkerhetsfolk runt honom.

    
svaret ges 15.11.2015 13:53