Varför fick Dudley ta bort hans pigtail kirurgiskt bort?

27

Varför tog Dudley bort sin grisstjärna kirurgiskt bort? Varför var inte Accidental Magic Reversal Squad skickad för att ta bort svansen och ändra Dursleys minnen?

Efter farbror Vernon förolämpar Dumbledore en för många en gång, reträttar Hagrid genom att ge Dudley en grisig svans:

He brought the umbrella swishing down through the air to point at Dudley – there was a flash of violet light, a sound like a firecracker, a sharp squeal and next second, Dudley was dancing on the spot with his hands clasped over his fat bottom, howling in pain. When he turned his back on them, Harry saw a curly pig’s tail poking through a hole in his trousers.

[...]

‘Shouldn’ta lost me temper,’ [Hagrid] said ruefully, ‘but it didn’t work anyway. Meant ter turn him into a pig, but I suppose he was so much like a pig anyway there wasn’t much left ter do.’

Philosopher's Stone - page 48 - Bloomsbury - chapter 4, The Keeper of the Keys

Så Hagrids magi fungerade inte rätt. Dudley måste sedan få svinhalen att avlägsnas kirurgiskt i ett Muggle-sjukhus:

‘All right, we’ll take you to King’s Cross. We’re going up to London tomorrow anyway, or I wouldn’t bother.’

‘Why are you going to London?’ Harry asked, trying to keep things friendly.

‘Taking Dudley to hospital,’ growled Uncle Vernon. ‘Got to have that ruddy tail removed before he goes to Smeltings.’

Philosopher's Stone - page 68 - Bloomsbury - chapter 6, The Journey from Platform Nine and Three-Quarters

Först hindras Hagrid från att använda magi alls. För det andra, för att medvetet använda magi i ett Muggle-bebodd område, eller framför en Muggle, bryter mot avsnitt 13 i Secrets of International Confederation of Warlocks ( OotP - kapitel 8, The hörsel ). För det tredje, när Harry producerar en patron framför Dudley under Dementor-attacken i Phoenix-ordningen , får han genast ett brev från Mafalda Hopkirk som berättar att han har blivit utvisad från Hogwarts och att han behöver att visas för en disciplinärhörning vid ministeriet.

Hur gick Hagrid bort med att använda magi framför Muggles, och har inte blivit upptagen för att breeching den internationella sekretesslagen? Eftersom han menade att vända Dudley till en gris, men bara lyckades med en grisjaxa, utgör det "oavsiktlig" magi? Varför kom inte Accidental Magic Reversal Squad upp, ta bort Dudley's svans och ändra alla tre Dursleys minnen som de gjorde när Harry oavsiktligt blåste upp Aunt Marge¹?

★ Jag föredrar inte några svar från HP Wikia eller Wikipedia.

¹ Tekniskt var tante Marge den enda Dursley som fick ändra sitt minne. The Accidental Magic Reversal Squad lämnade Vernon, Petunia och Dudley ensam.

    
uppsättning Slytherincess 17.11.2012 18:03

7 svar

32
Hagrid var gammal nog att han inte längre hade "spåret" på honom så ministeriet kunde inte längre övervaka sin magiska verksamhet. Ursprungligen tänkte jag "men hur är det med Harry's spår?" men Harry hade inte börjat skolan ännu och jag verkar komma ihåg att han på grund av det inte hade spåret på honom än.

Så svaret verkar bara vara att ministeriet aldrig visste att Dudley hade en svans magisk på honom och Hagrid verkade inte känna behovet av att informera dem.

    
svaret ges 17.11.2012 18:59
5

Hagrids trollstav är inte registrerad under ministeriet, tekniskt borde han inte ha en trollstav för att den var bruten från att bli utvisad efter att han "dödade" Myrtle. Så vad som helst magisk Hagrid använder är strikt själv.

    
svaret ges 03.11.2013 05:08
5

Det här är något som jag tror är helt enkelt ett misstag i böckerna. Med detta sagt kan vi hypotesera en ursäkt för detta ...

Eftersom Harry fortfarande är tekniskt underårig, kan han inte komma i trubbel för magi han gör oavsiktligt eftersom han inte har en trollstav (vrider sin lärares pärlblått, försvinnande glas, krympande tröja, växer tillbaka håret och flyger för att komma in på skoltaket etc.). Detta är viktigt eftersom ministeriet kan spåra denna magi, men bara använda den för godkännande i Hogwarts, inte straff. Å andra sidan är Hagrid "av ålder" och har därför inte spåret, så ministeriet kan inte heller spåra sin magi, vilket visas flera gånger (Riddle mordar sin far / farföräldrar, Ron konfronterar granskaren för dykares test). Den enda slutsatsen är att varken Hagrid eller Harry hade ett spår på dem vid denna tidpunkt som skulle kunna användas för disciplin och därför hade ministeriet ingen kunskap om Dudleys svans.

Det sägs att det fortfarande inte står för JKRs uppenbara respekt för ministeriet, och ignorerar något stavarbete i Dursley-hemmet. De gör platsen Harry för den magiska Dobby gör i COS, den magiska Harry gör i OoTP, och erkänner den magiska han gör för moster Marge i PoA. Det sägs att de också ignorerar den magi som Arthur gör när han, Fred, George och Ron pickup harry före Quidditch World Cup (spränga ut eldstaden, reparera den, tända en eld och krympa Dudleys tunga), Dumbledores magi när han plockar upp Harry (glas dryck, soffa, etc.), och den magi som Tonks gör medan han packar Harry's bagage. Observera, alla dessa var inte framför Dursleys men faktum kvarstår att Harry fortfarande hade spåret. Jag tror att vi nu som läsare måste acceptera att det inte finns något sätt att JKR kunde ha undvikit några av dessa situationer och att DUrsley-hemmet är ett undantag från regeln i vissa fall.

    
svaret ges 13.12.2013 16:02
2

Det är för att Dumbeldore gav Hagrid tillåtelse att använda magi för att hämta Harry, Hagrid nämner när de kom tillbaka från stugan och han föreslog att han använder magi för att påskynda båten för att komma tillbaka snabbare.

    
svaret ges 26.06.2013 21:28
2

Jag tror att Dursleys inte ville komma in i mer magi, så de ville ha det borttaget inte av magi. Det finns också en chans att herr och fru Dursley inte ville spara för mycket tid på det, så att de ville få svansen ut innan han kom till skolan. Lägg till dessa tillsammans och det gör ganska lite mening.

    
svaret ges 29.01.2018 21:04
0

Det var för att Dursleys, som var relaterat till Lily genom Petunia, fick veta av magi. Harry bor med dem, är en trollkarl, bara cementerade detta. Varningsbokstäverna han fick från ministeriet efter denna händelse var sannolikt bara att försöka göra problem för den berömda Boy-Who-Lived.

    
svaret ges 22.06.2014 06:40
-2

Eftersom Hagrid blev utvisad och spåret bryts när studenten utvisas från Hogwarts och när de fyller 17 år eller Hagrid använde en av sina släktingar som han bad om att bli gjort till ett paraply och därför, han använde en annan troll i stället för sin egen trasiga troll, för, kom ihåg kammaren av hemligheter när Ron bröt sin trollstav och berättades av professor mcgonagall att hans (Ron's trollskiva behöver byta ut)? För att stavarna återföll på ron, kom ihåg när han försökte förbannja malfoy att "äta sniglar" och slutade att förbanna sig själv. Det är den andra anledningen till och hur ministeriet inte visste det. Och en annan sak. De var släktingar till en trollkarl så att de fick se magi och inte följas med den strikta trollkarlens världsrätt att inte veta om magi. Och, sedan Hagrid bad Harry att hålla det hemligt mellan dem också. i filmen så jag antar att Harry höll den där saken hemlighet. Så nu vet du.

    
svaret ges 27.11.2016 03:52