Vår slutar Connie och Carlo mirakulöst tillbaka tillsammans?

4

I "The Godfather" slår Sonny upp Carlo för att slå Connie och dödas sedan senare. Men nästa scen som involverar Connie och Carlo är dopet.

Hur hamnar Connie och Carlo mirakulöst tillbaka tillsammans? Varför skiljs de inte av nu när de ser vad Carlo gjorde för Connie och det faktum att Carlo även har chans att vara involverad i Sonnys död?

    
uppsättning user12916 26.07.2014 21:52

1 svar

7

Det är inte första gången Carlo har slagit Connie upp, och hon lämnade honom inte då. Det skulle ha varit starkt familje- och kulturellt tryck att inte lämna, särskilt när hon var gravid.

Michael skulle ha arbetat mycket snabbt att Carlo angrepp på Connie måste ha varit en del av upprättandet för att döda Sonny. Hur skulle Sonny annars kunna lägga sig på en resa som han inte hade tänkt sig göra? Michael kunde ha dödat Carlo på en gång, men det var användbart att lämna honom ensam och låta den som använde honom tro att de hade övergivit Michael och försvagat sin position.

På dagen för dopet (och Mikaels massakern av sina fiender) berättar Michael Carlo att han vet att han satte Sonny upp, men vill veta vem exakt var vem som var bakom den. Han har redan berättat för Carlo att han har avgjort alla familjekonton den dagen, men allt han behöver från honom är det enda namnet som bekräftar hans misstankar. I det ögonblicket är Carlo användbarhet över.

Connie konfronterar senare Michael och anklagar honom för att döda Carlo och säger att Michael alltid tyckte Carlo var inblandad i Sonnys mord, men det var inte sant. Så hon vet om misstanken - hon trodde aldrig det.

    
svaret ges 02.08.2014 12:55