How att hålla dig vaken medan du väntar på ett plan

9

Jag måste resa med flyg klockan 5 på Tunis flygplats. Jag har inte någonstans att tillbringa natten eftersom jag bor i en annan stad. Jag måste komma dit "tidigt" på grund av transport tillgänglighet. Hur kan jag hålla mig vaken hela natten?

    
uppsättning Mansuro 16.01.2015 21:39

2 svar

11

Det låter som om du kommer att vara på flygplatsen från kvällen före ditt flyg till boardingprocessen börjar strax före 5. Det kommer att vara beroende av flygplatsen om du kan komma igenom säkerheten när du anländer först och vänta nära porten, eller om du måste vänta innan säkerhet. Din flygplats är täckt vid Sova i Flygplatser: länk

Om du kan komma igenom porten behöver du nog inte vara vaken. Ställ dig ett alarm för ca 4 am, lägg till en anteckning om du är orolig att du sover genom den och slappna av. Relaterat: Bästa sättet att sova vid Vancouver International Airport och vakna i tid?

Om du inte kan komma igenom, kommer du att vara i ett mer offentligt och mindre säkert område. Det kan finnas restauranger och butiker - igen beror det på vilken flygplats du befinner dig i. Du kan läsa, köpa kaffe, prata med de personer som jobbar över natten, och så vidare. Eller allt kan stängas helt och det kan inte finnas någon annan än en uttråkad säkerhetsvakt. Detta kommer att bli väldigt svårt att hålla sig vaken igenom.

Förmodligen är det bästa att bo på ett hotell på flygplatsen. Även om du inte bokar ett rum, häng i lobbyn och använd transferen för att komma till flygplatsen på morgonen. Personalen låter dig inte sova i lobbyn, men de kan låta dig hänga om du frågar snyggt.

    
svaret ges 16.01.2015 22:32
16

Behöver du vara vaken? De flesta flygplatser tillåter sova, i varierande grad av komfort, och det finns även en webbplats ägnas åt detta . Ställ bara ett larm (eller tre) för att vakna upp före ditt flyg: två timmar tidigt om du inte har checkat in ännu en timme om du har.

Det är vanligtvis också helt säkert att sova i flygplatser, särskilt airside (efter säkerhet och invandring), men självklart är det bra att hålla nära dina värdesaker. Jag rekommenderar att du använder din ryggsäck som en kudde och tar med ett cykellås eller motsvarande så att du kan kedja alla större väskor / ryggsäckar till något solidt.

Större flygplatser kommer också att ha transiteringshotell på plats där du kan sova i en ordentlig säng. Självklart kostar dessa pengar, men du kan ofta hyra dem per timme, och en vistelse på några timmar kommer förmodligen inte att kosta för mycket.

    
svaret ges 16.01.2015 22:29