Finns det några flygplatser som använder en tunnelbana för att transportera last? [stängd]

2

Många flygplatser runt om i världen blir alltmer förenade med Metro conveniencing människor. Majoriteten är det människor som förmodligen kommer att använda tunnelbanan. Jag har en smygande misstanke om att tunnelbanan också skulle vara en ganska billig bra operatör. Två saker som jag tycker fungerar till sin fördel -

a. Säkerhet på Flygplats Metros är högre så mycket mindre krångel. b. De flesta av dessa Metros går på specifika tider så det är lättare eftersom det är konsekvent.

Finns det några flygplatser som människor vet som transporterar flygfrakt via metror efter att ha köpt Flygplan?

    
uppsättning shirish 11.02.2017 21:04

2 svar

4

DFW Airports ursprungliga tågsystem hade bilar för att bära post och bagage. Det mesta av systemet användes aldrig eftersom det var långsamt och det var oroliga att det var svårt att utbilda anställda att koppla ihop med det. Jag skulle gissa att många flygplatser inte har försökt som ett system eftersom deras trans optimeras för passagerare, så det är snabbare att bara flytta bagage över asfalten på lastbilar.

Redigera: Jonathan Walters nämnde att Denver också hade ett system, men det var buggy så de slutade använda den.

    
svaret ges 14.02.2017 00:57
1

Få månader tillbaka besökte jag Indien och landade på deras Indira Gandhi International Airport . Under min utgång skulle jag ta chauffören till mitt hotell men då hittade jag deras Airport Express Line . Så de hade denna tunnelbaneservice för sina passagerare och den ansluter till större delar av New Delhi.

Senare under min vistelse där, fick jag reda på att tunnelbanestationen på flygplatsen hade lite högre biljettpris än deras lokala tunnelbana. Men de tjänster och den typ av säkerhet de tillhandahåller var stor. Passagerare innan du går ombord på Flygplatsens tunnelbana kan ge sitt bagage vid tidpunkten för ombordstigning och då behövs ingen spänning på flygplatsen. Jag vet inte om de transporterar flygfrakt eller inte, men om de transporterar passagerarbagage kan de transportera flygfrakt.

Här hittade jag en länk som förklarar att de kommer att starta frakttjänsten på deras Airport Express Line.

    
svaret ges 15.02.2017 12:45