Varför har Wally sina krafter även efter att Savitar dog?

0

Vi har sett att när Flash hade en amnesi, förlorade Wally sina krafter. Men när Savitar dog, betyder det att han aldrig skapades i framtiden, och han kommer aldrig att planera att skapa Wally som en speedster för att ta plats i Speed Force. Det betyder att Wally inte ska vara en speedster, eller hur?

    
uppsättning Madhan 02.07.2017 18:07

1 svar

2

Flash slog upp sin tidsresorlogik under säsong 3. I episod 21 av S03 "Cause and Effect", för plotändamål, förlorar Savitar sina minnen och därför leder händelser till att Wally inte får sina krafter. Ok.

Så, med samma logik, borde Wally för närvarande inte ha sina befogenheter, eller hur? Hur är han en speedster nu?

Säsong 2 hade redan fått svaret.

Medan i S02-avsnitt 11 "Reverse Flash Returns" är det tydligt förklarat av Harry att Nora Allens död är en fast punkt i tidslinjen, och att stoppa tidslinjenresan Thawne skulle inte förändra det som hände tidigare. Beviljas, framtiden ligger i ett konstant tillstånd av flöde, men det förflutna skulle förbli oförändrat i en tid resenären inte manipulerar med den tiden i det förflutna.

Jag vet inte varför det här är en sak nu - med samma logik, i S01, Thawne blir raderad, borde ha resulterat i att Barry förlorade sina krafter, eftersom Thawne aldrig skulle skapa Flash och Barrys mamma skulle ha gick från graven, eftersom Thawne aldrig skulle döda Nora Allen.

Den slutliga lösningen är -

En speedster som raderas från existensen vid en viss tidpunkt påverkar inte hans handlingar som hade skett i historien. Säten som gav Wally sina befogenheter har blivit en tidsrest, som i han var redan en tidsrest, men nu är han en tid kvar på tidskriften Savitar, där han existerar för att bara tjäna sitt syfte med tidslinjen, så att paradoxerna förekommer inte. Hastighetskraften bevarar sådana tidslinjesrester, för att förhindra ytterligare paradoxer som skulle påverka en viss tidslinje.

Jag har en riktigt ren och enkel lösning om du har blivit trött och förvirrad på grund av det svar jag gav och har rullat ner

  • FORGET SEASON 3 NOGENSINNAT.
svaret ges 02.07.2017 18:27