Vill en japansk viseringsavvisning skada mina chanser vid en amerikansk turistvisum? [stängd]

-4

Jag är från Sri Lanka (Asien).

Jag ansökte till Australien 2 till 3 år tillbaka för en turistvisum men jag avvisades.

I år 2016 fick jag visum för att gå till Tyskland, Frankrike, Schweiz och även Indien. Denna månad ansökte jag till Japan men jag avvisades med en "C". Det är förmodligen inte en stor anledning, bara ett litet problem i ansökan.

Efter Japan ville jag åka till USA för en semester. Kommer det japanska visumförnekandet att innebära att jag inte har någon chans att få en USA-visum?

Om jag går till Kina eller något annat land igen och sedan ansöka om en amerikanska visering kommer jag att få en bättre chans?

    
uppsättning Tiff Asheni 24.08.2016 08:55

1 svar

2

Det är extremt svårt att förutsäga dina chanser att få en amerikansk visum, men som indian kan jag bevisa att det är tyst svårt för medborgarna i subkontinenten att få en amerikansk besökarvisum. Det är förmodligen för att människor i Indien, Bangladesh, Sri Lanka, etc. ofta överträffar deras välkomna och hamnar som olagliga invandrare. Med det politiska klimatet i USA som regel negativt mot invandring är det svårt att spekulera om du får ditt visum eller inte.

Medan du har några positiva saker för dig (t.ex. din resa i Europa), hjälper inte den senaste tiden avvisningen från japanska och den australiensiska ambassaden till den tidigare avslaget. Med detta sagt är det omöjligt för någon av oss här att till och med gissa om du får ditt visum eller inte. Den amerikanska viseringsprocessen är en intervjubaserad process, mycket beror på ditt faktiska syfte att stanna, din nuvarande inkomst och viktigast av allt hur du faktiskt svarar på frågorna. En liten bit av självförtroende kan faktiskt göra en stor förändring. Men det enda sättet du kan ta reda på är att om du ansöker. Kom ihåg att det är allmänt svårare för människor i "tredje världen" att få en amerikansk visum. Men det borde inte vara någon skada vid tillämpningen. Håll fingrarna korsade och applicera.

    
svaret ges 26.08.2016 15:16