Is Eva eller Margo Nick Marshalls mamma?

6

I Vilka kvinnor vill informeras vi i början av film när Nick var ett barn, Nicks mamma (som var en Vegas showgirl) och alla hennes showgirl-vänner älskade honom absolut och hur han hade dem alla viklade runt hans finger.

När vi ser Nick idag finns det två äldre kvinnor som ständigt fawning över honom och komplimangerar honom varje gång vi ser dem. Nick hänvisar bara till dem som "tjejer" eller "damer"

DeärlistadeipoängensomEveochMargo.JagminnsinteNickellernågonannanhänvisardemtillförnamn.JagminnsverkligeninteNicksomhänvisartillnågonavdemsom"mor".

Är en av dessa kvinnor Nicks moder ?

    
uppsättning steelersquirrel 08.03.2017 20:52

2 svar

5

Mel Gibson (som spelar Nick Marshall) föddes 1956 och gjorde honom 44 år gammal vid den tiden den här filmen släpptes.

Delta Burke (Eva) föddes också 1956, ungefär 6 månader efter Mr. Gibson .

Valerie Perrine (Margo) föddes 1943 och gjorde henne 57 år vid tiden Filmen släpptes.

Jag minns inte någonting i filmen för att föreslå att någon av dessa tecken är betydligt äldre eller yngre än de skådespelare som skildrar dem, vilket skulle föreslå för mig att nej, ingen av dessa kvinnor är avsedda att vara Nicks mamma. Margo skulle ha börjat föda i 13 års ålder för att träna (vilket lägger till ett helt nytt lager av cringe på en redan cringeworthy film.)

Filmer är i allmänhet inte blyga om att meddela vem som är relaterad till vem (om det inte är en stor plot twist ,) så om någon av dessa tecken var avsedda att vara hans mor, hade jag förväntat honom att kalla henne "mamma" någon gång.

    
svaret ges 08.03.2017 21:24
0

Att lägga bort vad vi vet om spelarnas åldrar (jag är ledsen - den informationen är avvisad för att bestämma karaktärsålder och förhållande), du borde inte behöva leta längre än det faktum att han hänvisar till dem som "tjejer" och "damer". Ingen man skulle prata med sin mamma, även en som bas som denna karaktär.

    
svaret ges 08.03.2017 21:58

Läs andra frågor om taggar