Är det acceptabelt att använda badhanddukar på en annan strand?

6

Vi är på väg till en utväg i Bahamas och de tillhandahåller badlakan som jag fullt ut förväntar mig att använda på stranden på semesterorten.

Nu finns det andra intressanta stränder som vi skulle vilja besöka medan jag bor på orten. Frågan är: Måste vi ta med egna handdukar, eller är det acceptabelt att ta handdukarna till den andra stranden och returnera dem vid slutet av dagen?

    
uppsättning Itai 08.09.2013 18:15

1 svar

7

För att vara säker bör du fråga orten, eftersom det här handlar om politik för varje utväg / hotell, och det finns ingen universell regel.

I allmänhet skulle jag förvänta mig att det skulle finnas regler mot att ta hotell / resort egendom utanför lokalerna, men jag förväntar mig också att det är vanligt att göra undantag om du skulle fråga - och eventuellt betala en insättning.

Det andra alternativet är att bara smuggla handdukarna i ditt bagage och begära okunnighet i det extremt osannolika även om du fångas.

Bara var beredd att betala för en byteshandduk om handduken är skadad eller förlorad när du har bort den från din utväg.

    
svaret ges 08.09.2013 21:03

Läs andra frågor om taggar