Connecting 240v 14-50R till flera värmare parallellt

0

Jag har fyra infraröda värmare som varje ritar 6,67 ampere vid 240v.

Varje värmare har en röd, svart och grön tråd: mer info (jag har SW-24 enda lampa modell)

Jag är i USA och har nyligen installerat en NEMA 14-50 behållare.

Hur kan jag säkert ansluta dessa fyra värmare till behållaren? Det är en tillfällig anslutning eftersom jag bara behöver göra några tester i några minuter med alla värmare på.

Min första tanke är att leda en förlängningskabel (kanske något så här) till en låda med fyra uttag parallellt?

Jag försöker undvika att betala en elektriker eftersom det bara är en tillfällig inställning och jag behöver inte det efter några minuters provning.

Varje insikt uppskattas - tack!

    
uppsättning MikeBman 15.06.2018 00:22

2 svar

1

Detta är inte lagligt eller säkert, men det är säkert "er" till lägsta kostnad.

Hämta en 120mm (4-11 / 16) karm och lock, en kabelklem lämplig för den här ugnsnören, 4 kabelklemmer som är lämpliga för värmekraftkablarna och tre ganska stora trådmuttrar eller alternativt 5/6 -positiona skarvar som tar upp till # 6. Också 1 fot av bara 10AWG tråd och en # 10-32 jordskruv (stilpoäng för grön).

 • Den 120mm låda har ett 10-32 hål i det, lägger jordskruven där och sätter fast pigtailen.

 • Slå ut hålen för alla kabelklämmor som är vettiga när den monteras på väggen och passa alla kabelklämmor, skruvar ut så att du kan komma till dem.

 • Montera lådan på väggen permanent inom sladdens räckvidd på 14-50-behållaren. Säkert lämna det inte hängande lös. Du kommer att dra sladdar ut så sätt och ge dig en wallop.

 • Sätt i torktumlarnätet i kabeln. Dra åt det.

 • Sätt i värmekabeln i en kabelklämma. Dra åt det.

 • Använd en skarv för att knyta alla följande ledningar: a) Spisskabeln jordad, b) Grisstången från kryssrutan, och c) 4 jordledningar från värmekabeln. Det är bättre att slipa ledningar i dessa värmekabel!

 • Använd en skarv för att binda alla följande: a) Den svarta svarta ledningen i spisen, och b) En ledare från varje värmekabel (spelar ingen roll vilken).

 • Använd en skarv för att binda alla följande: a) den tunga vita ledningen och b) den återstående ledaren i varje värmekabel. Ja, du hörde rätt. Vit.

 • Sätt en trådmutterlock på den röda ledningen och tappa den på så att den inte faller av. Trådnötter gillar inte att stanna på enstaka ledningar.

 • Sätt på locket på lådan.

 • Anslut 14-50-kontakten. Ljus denna baby upp!

Om du får den förväntade / annonserade värmen, då är det fel om värmarna är 240V. De är 120V. Genom att ansluta så här räddade vi bara värmarna.

Om de är alla värme men värmen är 1/4 av vad du förväntar dig, passerade du testet. Dra ut kontakten 14-50. Öppna lådan igen och gör om de sista 4 stegen, men fäst den röda ledningen till värmarna och kläm den vita. Nu borde du få verk.

Det här är inte lagligt eftersom det inte är tillåtet att använda flexibla kablar, och vi missbruker kranreglerna, och dessa värmare är inte listade som bärbara eller tillfälliga värmare. Det korrekta sättet skulle vara en underpanel, 20A-brytare som matar 6-20 kärl och korrekt sladd till värmare som är gjorda för att vara bärbara.

    
svaret ges 15.06.2018 07:42
0

Om ditt uttag är ordentligt anslutet, ska det kontinuerligt värderas till 40 ampere. Fyra av de värmare du beskriver kommer att dra mindre än 30 ampere, vilket håller dig inom ett säkert område.

En enda förlängningskabel som är klassad till 40-50 ampere hanterar belastningen till kabelns ände. Att spara den ganska stora utgiften på fyra uttag, kan du överväga att använda ordentligt anpassade trådnötter för att ansluta sig till pigtailsna från värmare. Som en del av den här undersökningen upptäckte jag förekomsten av skruvmuttrar, något som skulle kunna hantera flera ledningar bättre, men för den storlek du behöver är jag inte så säker.

Lite dyrare skulle vara att använda plintar för att ansluta till ledningarna som ger en säkrare mekanisk anslutning.

Jag tycker att nyckelelementet här är "tillfälligt" och att du inte överskrider kapaciteten hos någon av de kablar som ska användas.

    
svaret ges 15.06.2018 00:46

Läs andra frågor om taggar