Lock Superman Underground, hur länge tills han förlorar sina krafter?

7
Om vi skulle ta en superman och gömma honom från en gul sol på något sätt (underground, för långt, blockera solen, ständigt stanna kvar i nattregioner), hur lång tid tar det för att hans makt ska gå vilse?

Jag letar inte efter spekulation, jag ber om tecknade eller tecknade exempel, förhoppningsvis med en viss tidsram. Med tanke på att den genomsnittliga dagen har mellan 8 och 16 timmars ljus, kan han självklart ladda i åtminstone den tiden.

Naturligtvis finns inga röda sol / lampor / lampor, det är fusk.

    
uppsättning 20.03.2015 03:02

1 svar

10

Under händelserna i Final Night, när solens strålar inte nådde jorden, förlorade Superman sin kraft den femte natten. Jag undersöker fortfarande den exakta tidslinjen, men det ser ut att Superman tillbringade några dagar på den tiden i rymden, så han kanske har regenererat energi där. Beroende på händelsens ordning verkar det vara någonstans mellan 24 timmar och 120 år.

Jag har också funnit referens till en tid när Superman omedelbart förlorade sina krafter varje gång han bytte till Clark Kent med avslöjandet att en främling hade behandlat sin Kent kläder med något som blockerar gul solstrålning, vilket tyder på en omedelbar förändring, men det låter som en Silver Age-stilhistoria, så det kan föregå den period du överväger.

    
svaret ges 20.03.2015 05:19

Läs andra frågor om taggar