How att skära fjäderfä?

6

Vad är det bästa sättet att skära poutry så att du får mest mängder kött? Finns det några knep du har hittat som gör det enklare?

    
uppsättning Joel 30.07.2010 20:04

3 svar

3

Det här är svårt att beskriva utan bilder eller diagram. Men jag har hittat en bra video på YouTube med tillstånd av Gourmet magazine.

    
svaret ges 30.07.2010 20:26
2

När du har skurit köttet från benen, använd slaktkroppen för att göra lager. Efter att slaktkroppen har kokat i flera timmar löses bindväven i vätskan, vilket gör att köttet bokstavligen faller av benet, eftersom det inte finns något kvar att hålla det. Du kan vanligtvis få en hel del kött av även den mest plockade över slaktkroppen.

    
svaret ges 30.07.2010 20:38
1

En annan kyckling skärande video; den här är i rå form: länk

Det finns 3 sätt att använda nästan allt kycklingkött.

 • Servera kycklingbitarna med ben och låt det smaka så bra att människor kommer att ta bort varje litet stycke av sig själva. Fördel: gör dig populär, kräver inte mycket arbete, Nackdel: ingen andra måltid, köttet längs ryggraden är slösat.

 • Skär av köttets stora kött till måltiden och använd sedan slaktkroppen för soppa eller lager. Fördel: ger dig en andra måltid, kräver inte mycket arbete, Nackdel: behöver stor lagring i kylskåpet tills den används.

 • Klipp av de stora köttbitarna till måltiden och plocka av resten för att sätta i kylskåpet för smörgåsar nästa dag. Fördel: ger dig en andra måltid, liten förvaring i kylskåp, Nackdel: mer arbete, feta händer

 • Vad gäller teknik:
  öva att skjuta din kniv längs benet,
  bryta upp kurvor i fler, mindre snitt i stället för få, större snitt, om kycklingen är kokad, gå och använd en liten maträtt för skrot som inte kommer att serveras på bordet.

      
  svaret ges 31.07.2010 05:26

  Läs andra frågor om taggar