Möjliga sätt att hitta sponsor för världsturné / äventyrstyp resa runt om i världen

10

Jag är inte säker på om det här är rätt ställe att ställa denna fråga men ...

Jag undrade vad som finns möjliga sätt att hitta sponsorer för sin världsturné eller äventyrliga resa, jag har sett ibland människor vill att någon ska gå på äventyr med dem eller rika människor som bara vill att andra ska komma med för roligt.

Jag älskar att resa men bodde tyvärr bara i två olika länder men jag vill åka på en världsturné eller bo i olika länder. Om jag har någon mening:).

    
uppsättning tereško 01.09.2012 23:46

2 svar

9

Att hitta sponsorer handlar mestadels om sociala färdigheter.

Att resa till hjälp av något slags biståndsprojekt, öka medvetenheten eller några andra ursäkter verkar hjälpa till att hitta sponsorer.

Den faktiska resan är av liten betydelse, bara att det låter som en prestation.

Jag kan till exempel känna ett par som cyklade hela vägen från Amsterdam, till norr cape och sedan ner till Cape of Good Hope . De inte har några sponsorer.

I motsats till det läste jag nyligen om ett par, med flera sponsorer, som planerade att cykla hela vägen från Amsterdam till Barcelona . De och deras sponsorer presenterade det som ett oöverträffat äventyr. De hade massor av sponsrad utrustning, cyklar och media uppmärksamhet.

Sponsring kommer också att begränsa din frihet

Tänk på att en sponsrad resa inte bara handlar om att få finansiering: sponsorn förväntar sig vanligtvis att du gör något i gengäld. Detta kan vara lika enkelt som att marknadsföra sin produkt, men kan sträcka sig hela vägen till att vara närvarande vid en viss förutbestämd plats vid ett visst datum och tid, ge intervjuer eller vad som helst som de väljer att lägga in sponsoravtalet.

    
svaret ges 04.09.2012 12:00
0

Ett par vänner som jag vet har använt följande sätt

  • De fick sina boende nära gratis, bara genom att bo hos vänner, förvärvade eller erbjuda värd för sina gäster i sitt eget land, i motsats till fri vistelse (tro inte att de stannade någonstans i mer än en vecka)
  • De använde kollektivtrafik för resor inom landet
  • Bara de betalade för var deras flygbiljetter från ett land till ett annat
  • De arbetade ett par år, planerar för denna resa och sparar pengar för det.

Kom ihåg att världsturné är ett mycket tvetydigt ord. Du kan börja med att göra en lista över länder du vill resa till och hur länge du planerar att vara där. Du kan också kolla in

  • Airbnb.com
  • Vandrarhem för vandrarhem

Dessa kan också erbjuda ekonomiska alternativ

    
svaret ges 15.07.2014 01:40