Varför var amerikanska accenter vanliga?

24

I Total återkallelse (2012) gjordes de flesta av världarna obebodliga. Två regioner förblir beboeliga, Storbritannien och Australien. Så du förväntar dig accenter som är lämpliga för att dessa områden ska vara vanliga. Men i filmen har nästan alla amerikanska accenter. Jag borde normalt borsta det här som ett resultat av att det är en Hollywood-film, men en av de undantag som hävdas kan vara mer till detta.

När Lori (Kate Beckinsales karaktär) avslöjar sig för att vara en undercover cop, växlar hon från att ha en amerikansk accent till att ha en engelsk accent. Den engelska accenten fortsätter sedan genom slutet av filmen. Detta innebär att hon är en övertygande fru till Douglas, hon behövde ha en amerikansk accent, så det finns en del i universums betydelse av accenter.

Så min fråga är varför var amerikanska accenter så vanliga, i stället för UK och australiska accenter?

    
uppsättning magnattic 06.08.2012 17:05

2 svar

24

Citera från en intervju med Hearld Sun (australiensisk tidning) med Kate Beckinsale :

When you go bad in Total Recall, your accent changes from American to English. Are British people more evil?

It's mandatory for British actors to play a villain in an American movie; that's the law. Other than that, the fact she flips into her English accent adds a sinister, "Oh my God, you've been lying this whole time." -- Kate Beckinsale

Bortsett från det undantaget verkar det som om de bara följde Hollywoods vanliga playbook.

    
svaret ges 12.11.2012 01:53
0

Den amerikanska accenten är en BLEND av alla andra accenter av alla de människor som bosatte sig där. Om bara Storbritannien och Australien lämnades beboeliga, skulle alla flyktingar naturligtvis hamna där och den lokala accenten skulle också bli en blanda det som ljude som en amerikansk accent. En version av en amerikansk accent i alla fall, eftersom det finns så många att välja mellan.

    
svaret ges 17.10.2015 04:09