Är det möjligt att använda gratis Wi-Fi på Delhi flygplats när man inte kan få ett textmeddelande?

8

Är det möjligt att använda gratis Wi-Fi på Delhi Airport när man inte kan få ett textmeddelande?

Wi-Fi-nätverket som jag hittade verkade fråga om OTP, som skickas via sms.

    
uppsättning Franck Dernoncourt 02.09.2018 23:05

2 svar

8

Jag kunde inte använda den när jag försökte.

De accepterade / bearbetade endast indiska telefonnummer, så när du har en telefon från ett annat land, fungerar inte deras SMS, och därför kan du inte ansluta. I mina ögon är det en ganska dum begränsning på en internationell flygplats.

Det verkar också genom att ge ditt telefonnummer att använda wi-fi, du godkänner att "ta emot annonser".
Vänner som gav sitt indiska telefonnummer har nu blivit översvämmade med skräppost sedan månader, så det är kanske en bra sak som jag inte kunde.

    
svaret ges 03.09.2018 19:10
2

Jag är en indian och jag ger dig en snabb lösning för detta. Jag var på IGI Airport (Delhi) några månader tillbaka och en utlänning som satt rätt bredvid mig var förvånad över hur man använder gratis Wi-Fi han var i samma situation som du.

Så vad gjorde han var: Han kontaktade mig artigt och förklarade hans situation och eftersom jag hade 2 sim registrerade i Indien (med olika mobilföretag) gick jag med på att hjälpa honom. Han behövde bara ett OTP (One Time Password) via SMS för att använda Wi-Fi och jag hjälpte mig.

Så nästa gång precis närmar sig någon ungare (Ja det här är viktigt, inget brott mot andra indianer men den äldre generationen är lite styv när det gäller att låna en hjälpande hand i allt som handlar om teknik) och förklara din situation och fråga om hjälp. Vanligtvis bär de flesta indiska ungdomar 2 simkort {Fråga inte varför, jag har ingen anledning. Kanske kan vi det därför;)}

Njut av nästa gång du besöker Indien. Skål. :)

    
svaret ges 25.09.2018 21:14