Waitlisted indisk tågbiljett: kommer jag att bli återbetalad om jag inte får en bekräftad plats?

10

Jag har köpt en biljett på Cleartrip från Gorakhpur till Delhi. Jag är på väntelista på 33. Om jag inte får ett bekräftat säte, kommer jag att bli återbetalad?

    
uppsättning hannah 27.06.2013 12:05

2 svar

10

Jag tror att det begränsade svaret på detta kommer från deras webbplats :

Fully waitlisted e–tickets will be cancelled by Railways after chart preparation and the refund shall be automatically credited to Cleartrip account. After chart preparation, refunds for partially waitlisted/confirmed/RAC e–ticket will be processed on a receipt of mail from customer at [email protected]. It would then be processed offline and refund sanctioned by Railways would be credited back to Cleartrip. To claim your refunds for offline cancellations, please contact Cleartrip customer support by writing an email with your PNR and trip details to [email protected]

    
svaret ges 27.06.2013 12:09
5

Jag vet att det är lite sent att svara, men jag svarar i hopp om att detta kan hjälpa andra.

Jag köpte en biljett från Cleartrip på ett väntat tåg, eftersom deras webbplats sa att de kommer att utfärda en fullständig återbetalning om du inte kan komma på tåget. När tåget var överbokat och jag inte kunde komma vidare, gav de ut en återbetalning, men med ungefär $ 5 dras av. När jag kontaktade dem varför de inte utfärde en "fullständig återbetalning", var deras svar att de tar ut en behandlingsavgift bara för att reservera via deras webbplats, och det anses inte vara en del av en "fullständig återbetalning".

Kort sagt betalar du om du kommer på tåget eller inte.

    
svaret ges 30.08.2015 20:26