A film med en rymdskepp vars besättning innehöll robotar förklädd som människor [stängd]

Det här handlar om en film jag inte har sett mig själv, men som jag bara fick veta om. Dessutom har den person som berättade för mig inte längre levande, så jag kan inte begära mer information. Jag kom ihåg vad jag fick höra om det tillbaka än, och som det låter som en film jag kan njuta av, skulle jag vilja veta titeln på den.

Om jag minns rätt, var det runt mitten av 2000-talet när den personen såg den och sedan berättade för mig om det. Det var på tysk TV, så det var nog inte en helt ny film då.

Eftersom följande är vad jag kommer ihåg från en begagnad beskrivning av filmen kan jag inte säg att allt är korrekt.

Filmens berättelse handlar om en testflygning med ett rymdskepp där det ska bli uttömmat om robotar kan ersätta människor i rymdflygning. Av detta skäl är robotarna förtäckta som människor, så att du inte enkelt kan skilja dem från människor.

Under flygningen finns det flera incidenter. En av dem är att en av robotarna sätter en acceleration som är för hög för människor. Som ett resultat av det finns det en period av tystnad på inspelningar som gjorts under flygningen, vilket senare tolkas som kaptenens misslyckande.

I slutet talar kaptenen med en man som från sitt beteende verkar vara mycket mänsklig. Han pratar om sitt liv med sin familj någonstans i USA. Men sen i slutändan märker han en skada på den manens hud som inte ser ut som en skada skulle se ut som en människa.

Har någon en uppfattning om vilken film det här kan ha varit?

    
uppsättning celtschk 06.04.2014 23:19

1 svar

snabb google för

391.133

ledde till detta:

länk

Filmen "Test Pilota Pirxa" visas här:

länk

    
svaret ges 01.05.2014 22:53