How kan Black Pearl kapse i Davy Jones locker? [stängd]

-2

I den kända Uppe ner -scenen i Pirates of the Karibien: Vid världens slut lyckas de göra Black Pearl kapsling och vända 180 grader genom att bara springa fram och tillbaka mellan hamn och styrbord. Plus att släppa lasten under däck, vilket känns som ett ganska farligt beslut med tanke på skadorna på skepparnas stödbalkar, som visas i själva scenen.

Men senare i filmen, med att många av besättningen kör eller står på ena sidan av skeppet, verkar det inte som att skeppet rör sig mycket, om alls.

När Jack undviker Endeavouren genom att dra sin galna stunt ser vi många människor springa till ena sidan av Black Pearl och skeppet verkar inte flytta en tum.

Under striden vid maelstrommen samlas en hel del besättningen på ena sidan och förbereder sig på brädan eller eld på den flygende holländaren. Fartyget är notering på samma sida tack vare att vara inne i maelstromen, men ändå det kapser inte. Och de många som balanserar sig på rep att faktiskt gå ombord på holländaren verkar inte ha någon effekt på det redan noterade skeppet.

Så hur var Black Pearl lätt gjord för att kapsera och göra en 180 graders vändning i skåpet, men kunde hålla sig flytande under mycket hårdare förhållanden i maelströdet?

    
uppsättning Sava 29.10.2018 18:14

1 svar

1

Som någon som har kapslat en segelbåt i verkligheten (liten, med avsikt)

Eftersom de är pirater och använt plotwavium för att kapslar den svarta pärlan.

Men vänta, det är en lögn. Jag skulle att de skulle ta allt under däck och placera den ovanför däck, kanoner, skott osv. Fartyget skulle bli instabilt, vilket gör det möjligt att bygga en resonansvåg med tillräcklig kraft för att tippa henne över. Men de borde fortfarande inte ha flippat det köl till himlen. eftersom det kräver tungt vatten och dumhet (kör bred stråle istället för från stormen)

    
svaret ges 31.10.2018 02:51