Hur kan jag konstruera / modifiera konfliktlösning för att göra spelarens taktiska skicklighet en avgörande faktor i kampen?

6

Medan jag hittar FATE 2.0 : s konfliktlösningssystem som uppfyller många ändamål, är ett område där det ofta faller för kort i mycket detaljerad kamp. Om jag är förväntad serie av mycket detaljerade en-på-en-dueller mellan svärdsmän av olika stilar och färdighetssätt, hur kan jag bäst konfigurera konfliktupplösningssystemet för att presentera meningsfulla val till spelarna under spel, så att man formulerar en tillräckligt hög -kvalitetshandlingsplan för sin tur eller misslyckas med att göra det, påverkar kursen och slutligen resultatet av kampmötet väsentligt? Hur kan det dynamiska kunskapssystemet utnyttjas för att stödja denna stil av spel, och vilka ytterligare delsystem är användbara för detta?

Vänligen stödja ditt svar med aktuell uppspelning eller GMing-upplevelse med FATE 2.0 (eller annat lämpligt FATE-2.0-specifikt stöd). Svar som bygger på ett modernt ödeperspektiv är mycket osannolikt att vara till hjälp här.

    
uppsättning the dark wanderer 26.07.2017 09:22

0 svar