Finns det någon indikation på att någon kastas som Anakin i Force Awakens?

3

Det finns en del återvunnet dialog i den andra teaser för Kraftvakten , med ett överklagande av Luke:

The force runs strong in my family. My father has it…

Antag att dialogrutan är från Kraftvakten och inte bara lyfts från Retur av Jedi , vilket innebär att Anakin fortfarande är närvarande. Han sågs som ett kraftspök i slutet av Jedi . Så tänkbart kunde fortfarande vara kvar.

Men någon skulle behöva spela honom. Har det varit några rykten om detta?

    
uppsättning Jeremy French 17.04.2015 09:53

3 svar

3

Ja, det var en indikation att någon (eventuellt Hayden Christiansen själv baserade på bilderna) var ansedd för att bli gjuten i de tidiga versionerna av manuset.

Detta kommer till oss med tillstånd av MakingStarWars.net , som har avtäckt bilderna av konceptet i" Art of Star Wars: The Force Awakens "böcker:

Självklart, nu när filmen släpps, vet vi att de nixed konceptet, åtminstone för Episode VII

    
svaret ges 18.01.2016 23:45
5

Som någon som aktivt har sökt efter spoilers för den nya trilogin kan jag med säkerhet säga att - hittills - har det blivit nollt bevis på att Anakin Skywalker kommer att visas .

Det har funnits spekulationer om att Darth Vader kommer att dyka upp i flashback eller vision / dream form, men det kommer sannolikt bara att vara en liten stuntman i kostym. Den voiceover linje vi hör i teaser kunde dras från Episode VI, men är mer sannolikt att bara reciteras exakt. Jag säger det här för att det ursprungligen fanns längre paus mellan linjerna "Jag har det" och "min ... syster ... har det." Plus, det här har naturligtvis det tillägget "du har det". klibbade på änden. Det är förmodligen

Luke speaking to his adult son/daughter in the movie, who (by all indications) will not know of their origin or Force ability until they find him.

    
svaret ges 17.04.2015 16:02
2

För närvarande finns ingen indikation. Den mest kompletta castlisten (hittills) verkar vara den som postades av MakingStarWars.net den 13 april . Tänk på att detta är en fansit, och källan till denna information är oklart, så ta den med ett saltkorn.

Jag kommer inte att reproducera hela listan här, för det är ganska länge, men varken "Anakin Skywalker" eller "Darth Vader" visas överallt där. Sidan noterar dock att vissa av namnen är troliga kodnamn snarare än egentliga teckennamn, så det är inte omöjligt att någon version av Anakin kommer att innehålla filmen.

Men när filmen har släppts kan vi bekräfta att varken Anakin eller Darth Vader gör något verkligt utseende (ett enda skott av Vaders brinnande skalle trots det).

    
svaret ges 17.04.2015 16:01