Round resa biljetter mycket billigare än ett sätt, med tanke på avsiktligt misslyckad layover? [duplicera]

0

Biljetter till biljettförsäljning verkar mycket billigare än att skapa multicity på ett sätt och på ett sätt ut från en annan stad ... Det ser ut som om det är billigare att köpa biljetter till och från min sista utfartsställe, då borgen ut på ett annat plan på layover i samma land, mycket närmare den första staden jag vill åka till, sluta då i min utfartsstad och ta utflykten ut. Har någon gjort det här förut? Skulle ha ett flyg arrangerade i layover staden locka någon oönskade uppmärksamhet?

Redigera:

Jag vill gå in i Peking och lämna Hongkong. Det ser billigare ut att resa till Hongkong och borra ut i Shanghai på layover.

Båda biljetterna skulle användas, det här är inte en duplikat som föreslagits. Jag ville bara inte avsluta hela första delen av resan. Eftersom returflygningen skulle avbrytas som i svaret antar jag att det inte kommer att fungera.

    
uppsättning RobC 19.01.2016 03:14

1 svar

1

Jag har liknande knep gjort flera gånger, och flygbolagen är inte nöjda med det, men det fungerar helt bra.

Var medveten om det:

  • Om du kontrollerar bagage kan du inte bara kontrollera den till en mellanliggande flygplats (de kan bara inte erbjuda det - det är bara bra för exakt detta trick)

  • Du förlorar alla ytterligare ben på denna biljett , utan ersättning. Ja, det inkluderar din returresa. Så du måste köpa två biljetter, en för varje väg och upprepa tricket varje gång (eller ta en vanlig enkelriktad biljett för en av riktningarna om du inte kan göra det arbete).

  • Om dessa inte är ett problem för dig, fortsätt.

        
    svaret ges 19.01.2016 03:38