Gammal film med oförklarlig handavtryck på spegel i rymdskepp

14

Jag skulle vilja ha titeln på en gammal svartvit film. Mitt bästa gissning är att det skulle ha släppts på 1950-talet eller början av 1960-talet, eftersom jag såg åtminstone en liten del av det när jag var ungefär tio år gammal (1964).

Det var en live-actionfilm på engelska, förmodligen amerikansk eller brittisk ursprung, men det kunde ha blivit dubbed.

Det enda som jag minns om filmen är att jag (em / em>) är inställningen ett rymdskepp (som flyger någonstans i yttre rymden) som bara ska ha en man ombord, men i ett scenen, går mannen in i rymdskeppets område där det finns en spegel och på spegeln finns ett handutskrift. Att handutskriften är självklart inte själv, det vill säga att han uppenbarligen är upptagen med att han inte är ensam på skeppet trots allt ...

Kort efter att jag såg den här scenen, lät hornet på '63-stationsvagnen (föregångare till fotbollsmoderskapet SUV) höra ut i uppfarten och kallade mig till baseballpraxis med mina yngre kämpar, så jag var tvungen att borja på detta film och jag mötte aldrig igen den. Så jag vet inte precis vilken dynamik som kan ha spelat ut efter det mystiska utseendet på handutskriften: var det allt i astronautens sinne, eller var trycket placerat där före en avkrigs fiende för att driva astronauten nötter, eller var det verkligen någon annan ombord, och i så fall vem och varför? Det är därför jag skulle uppskatta någon hjälp med att identifiera den här filmen.

Ledsen att kunna ge så lite info. Tack så mycket för någon hjälp med detta!

    
uppsättning nosirrah 31.05.2018 00:02

0 svar