Vår är de bästa regissörsprisvinnarna utvalda?

13

Jag förstår inte hur de bästa regissörspriserna bestäms varje år. Det verkar omöjligt att bedöma metoden för en filmregissör om du inte ingår i besättningen.

Så, hur utvärderar nominatörerna / domarna styrelsens resultat varje år?

    
uppsättning andondraif 30.03.2012 13:22

1 svar

11

Från eHow :

In Hollywood, the nominating and selecting for the Oscars are done by the writers, actors, directors, animators, art directors and executives. The only requirement is that each participant be a part of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

AMPAS-medlemmar är dominerade av filmstudior med gratis skärmsläckare, presenter och sociala kvällar i spetsen för de flesta utmärkelseperemonierna. Med tanke på hur mycket extra intäkter är på linjen när en film vinner ett pris anses bekostnad av dessa kampanjer väl värda det.

När jag var medlem i animatorns guild skulle jag skickas screenare av de stora filmerna som släpptes det året, tillsammans med celler från filmerna, böcker, vykort, vad som helst för att säkerställa min röst.

Därefter skickas nomineringstollarna till alla AMPAS-medlemmar, vanligtvis i december, och de har en begränsad tid att få sina röster in.

Om chefernas utmärkelser är ditt uttalande 'Det verkar omöjligt att bedöma metoden för en filmregissör om du inte ingår i besättningen' är korrekt , men styrelseledamöterna utvärderas på deras produktion, inte deras metod. Ämne kan vara ett stort inflytande, som kan den nuvarande zeitgeisten eller till och med en riktigt solid marknadsföringskampanj. Det är en allmän tumregel att filmer hämtar utmärkelser tidigt under säsongshoppet på bergbanan och plockar upp fart hela vägen till Oscarerna.

    
svaret ges 30.03.2012 15:15